Zander Ingeström

Roadshow-bussen rymmer en 16 kvm stor mässmonter där man presenterar ett urval av intressanta produkter och lösningar för våra pumpkunder. Foto: Zander & Ingeström.

May 24, 2019

Zander & Ingeströms mobila mässa besöker kunderna


– När kommer ni nästa gång? är en fråga som hörts från flera kunder, sedan förra gången vi reste runt i Industrisverige med vår Roadshow 2015, säger Zander & Ingeström.

Vi kan förstå intresset. Vi kommer nämligen med vår rullande mässmonter och parkerar på gatan utanför våra kunder. Det är ett lika smidigt som kostnadseffektivt arrangemang för alla vi besöker. Man investerar max en timme i vår buss, får anpassad information om intressanta pumpprodukter, och slipper kanske dessutom resa iväg till en mässa i Stockholm, Göteborg eller på någon annan avlägsen ort.

Så nu är det dags igen: Zander & Ingeströms Roadshow 2019 rullar igång här i vårmånaden maj och kommer att beta av ett distrikt i veckan så länge vädret är tjänligt.

I år kommer vi med en ny specialbyggd buss, som uppställd med utfälld sida bjuder på en 16 kvm stor monter, där vi presenterar ett axplock av såväl pumplösningar som konkreta pumpar från branschens bästa tillverkare. På storbildsteven visas produktfilmer och whiteboardtavlan brukar alltid fyllas med förklarande ritningar av våra säljare.

Tre skäl att välja Zander & Ingeström

Enligt våra kunder skiljer sig Zander & Ingeström från branschens övriga pumpleverantörer på tre punkter: 1) vår spetskompetens för krävande applikationer, 2) vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och 3) vår snabba och korrekta respons på frågor och önskemål.

Spetskompetensen innebär att vi inte bara är tekniska specialister på våra egna pumpar, utan att vi också har en betydande praktisk erfarenhet av hur produkterna fungerar i verkligheten, dvs i våra kunders industribranscher.

Engagemanget betyder konkret att inget uppdrag är avslutat förrän pumpen i fråga är installerad och testad och vi har ett kvitto på att allt fungerar precis som tänkt.

Responsen, till sist, följer av att vi finns till för våra kunders skull – inte tvärtom. Då blir det också självklart att återkomma med klargörande besked så fort som möjligt.

Lägger vi nu samman dessa tre skäl får vi en arbetsmetod som – hoppas och tror vi – kommer att förverkliga vårt allt överskuggande mål: att vara det självklara förstavalet av pumpleverantör för Sveriges industriföretag.

Välkommen att boka besök

I god tid innan vi anländer till ett distrikt blir områdets kunder kontaktade av vår säljare för att höra om det finns intresse av ett besök. De företag som vill gå händelserna i förväg är hjärtligt välkomna att ringa oss direkt för att säkra ett besök av vår Roadshow 2019.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129