Bo Söderqvist, vd Christian Berner Tech Trade. Foto: Christian Berner.

Dec 2, 2019

Storaffär pausad


Zander & Ingeströms förhandlingar rörande mångmiljonaffär har pausats av kund.

Det  var i mitten av november som Christian Berner Tech Trades aktie handelsstoppades, på grund av ett misstänkt informationsläckage rörande en affär i dotterbolaget Zander & Ingeström. Ordersumman skulle röra sig kring 200 miljoner kronor och förhandlingarna förväntades vara slutförda under november månad.

Nu meddelar Christian Berner Tech Trade att motparten tillfälligt pausat pågående aktiviteter och därmed även dialogen med Zander & Ingeström. Kundens behov är intakt, men det är i nuläget oklart när förhandlingarna kommer att återupptas.

Zander & Ingeström AB  är ett av Sveriges ledande bolag inom pump- och värmeteknik och förvärvades av Christian Berner Tech Trade AB 1 mars 2018.
 • Dec 12, 2019

  Hållande verktyg blir smartare

  Reportage – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Sandvik Coromant tar täten online

  Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
  184

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59