Foto: Multidocker.

Mar 25, 2019

Ytterligare order på näst största maskinen


Norrköpingsföretaget ska leverera en stor lasthanterare till USA.

MultiDocker, en världsledande tillverkare av anpassningsbara och effektiva lasthanterare, har sålt ytterligare en av företagets näst största lasthanterare, CH1100, till en kund i mellanvästern, USA. Avtalet träffades den 22 mars 2019 och leverans är beräknad till slutet av 2019. Ordervärdet uppgår till cirka 8 MSEK.

”Den här maskinen skall lasta och lossa pråmsystem och kommer att korta ledtiderna i processerna,” säger Simon Österström, Regionchef Nordamerika i MultiDocker.

”Nordamerika är en marknad med stor potential för MultiDocker och de CAT-återförsäljare som vi samarbetar med har en ledande position i sina marknadsområden. Tack vare det ser vi en mycket starkare efterfrågan på våra lasthanterare och snabbare försäljningar inom våra marknadsområden. Våra logistiklösningar arbetar för att förbättra kostnadseffektiviteten och minska emissioner under drift, och passar den Nordamerikanska marknaden väldigt bra,” fortsätter Simon.
 • Aug 20, 2019

  Han ska lösa ingenjörsbristen

  Arbetsliv Det nya affärsområdet blir en viktig kugge för att lösa bristen på mer specialiserade ingenjörer hos Clockworks kunder.
  11
 • Aug 20, 2019

  Okuma till stora scenen på EMO

  Branschnytt Bland lösningarna för form- och verkygsindustrin är en av höjdpunkterna en nyutvecklad portalmaskin för 5-sidig precisionsbearbetning av stora arbetsstycken.
  16
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT