Foto: Multidocker.

Mar 25, 2019

Ytterligare order på näst största maskinen


Norrköpingsföretaget ska leverera en stor lasthanterare till USA.

MultiDocker, en världsledande tillverkare av anpassningsbara och effektiva lasthanterare, har sålt ytterligare en av företagets näst största lasthanterare, CH1100, till en kund i mellanvästern, USA. Avtalet träffades den 22 mars 2019 och leverans är beräknad till slutet av 2019. Ordervärdet uppgår till cirka 8 MSEK.

”Den här maskinen skall lasta och lossa pråmsystem och kommer att korta ledtiderna i processerna,” säger Simon Österström, Regionchef Nordamerika i MultiDocker.

”Nordamerika är en marknad med stor potential för MultiDocker och de CAT-återförsäljare som vi samarbetar med har en ledande position i sina marknadsområden. Tack vare det ser vi en mycket starkare efterfrågan på våra lasthanterare och snabbare försäljningar inom våra marknadsområden. Våra logistiklösningar arbetar för att förbättra kostnadseffektiviteten och minska emissioner under drift, och passar den Nordamerikanska marknaden väldigt bra,” fortsätter Simon.
 • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  42
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  164
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  436