Foto: Heineken.

Mar 1, 2021

XMReality signerar treårskontrakt med Heineken


Andra bryggerijätten som väljer remote support från XMReality.

XMReality har signerat ett treårskontrakt avseende mjukvaruprenumeration med Heineken. Kontraktet har ett värde av 2,2 MSEK över en treårsperiod. De prioriterade användningsområdena är diagnostik av utrustning, teknisk support och träning, revisioner, installationer samt driftsättning av ny produktionsutrustning.

-Heineken är det andra stora bryggeriet som väljer att implementera XMReality Remote GuidanceTM. Samarbetet inleddes med en fyramånaders pilotfas, vilket resulterade i snabb och tydlig avkastning på investeringen för de olika användningsområdena. Innan starten av pilotfasen genomförde Heineken en grundlig utvärdering av olika konkurrenter inom marknadsområdet för remote support och fann att XMReality var bäst lämpade att stötta världens mest internationella bryggeri, säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality.

-Vi ser verkligen fram emot att inkludera den här tekniken i vår Connected Brewery produktportfölj. Det öppnar för nya möjligheter inom remote support samt snabb kunskapsdelning inom hela vårt globala bryggerinätverk. Vilket stöttar ökad effektivitet och säkerhet i vår verksamhet, säger Michiel Maagd, Manager Global Portfolio Connected Brewery hos HEINEKEN.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT