Foto: XMReality.

Jul 5, 2018

XMReality får tilläggsorder från Haas Group


Avtalet med Linköpingsbaserade XMReality ökar affärsmöjligheterna för Haas, så nu startar bolaget en global utrullning inom koncernen.

XMReality AB (publ) i Linköping offentliggör att den österrikiska koncernen Haas Group har tecknat ytterligare order i syfte att rulla ut XMReality Remote Guidance™ i koncernen.

XMReality erbjuder AR-baserad kunskapsöverföring på distans och tilläggsordern från Haas Group är en utökad satsning i att inkludera XMReality Remote Guidance som en del i sitt serviceerbjudande till sina globala kunder. Haas levererar produktionslösningar för industriell produktion av bland annat kex och kakor.

-Haas Group började erbjuda XMReality Remote Guidance till sina kunder 2017 och intresset blev mycket stort så vi utökade partnerskapet och utrustade våra serviceteam i USA, Colombia, Ryssland, Kina, Singapore, Nederländerna samt Österrike med lösningen. Vi har nu beslutat att ytterligare öka fokus på att återförsälja XMReality Remote Guidance eftersom vi ser det som en möjlighet att stänga affärer som vi inte haft möjlighet att göra förut, säger Timo Weider, Head of Service EMEA och Service Product Manager på Haas Group.

-Vi är stolta och glada över att vara en partner till Haas Group. Tillsammans levererar vi marknadsledande lösningar till slutkunder inom fältservice. På XMReality värderar vi våra kunder högt och vi kommer att arbeta nära Haas Group för att säkerställa en framgångsrik implementation. Globala utrullningar och tydligare fokus på återförsäljning av våra lösningar är en tydlig trend vi ser hos våra kunder, säger Johan Castevall, VD på XMReality.

Ordern innehåller XMReality Point-Pad™ och smarta glasögon, värdet är cirka 0,4 MSEK och kommer att intäktföras under 2018. Då samarbetet har formen av ett återförsäljaravtal kommer XMReality att kunna tillgodogöra sig intäkter framgent allt eftersom Haas Group tillhandahåller lösningen till sina kunder.

XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er för klienter

 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT