Foto: Bosch Rexroth.

Jul 2, 2020

WSH Systems blir certifierad partner till Bosch Rexroth


Gäller inom området Distribution industrihydraulik.

Bosch Rexroth och WSH Systems har tecknat ett partneravtal enligt Bosch Rexroths koncept Certified Excellence. Avtalet innebär att WSH Systems nu är certifierad partner inom området Distribution industrihydraulik.

I Bosch Rexroths ambition att kunna erbjuda service på högsta nivå, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom, fyller partnerkonceptet Certified Excellence en viktig funktion. Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training.

Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth:

- Med Certified Excellence säkerställer vi att alla kunder möts av högsta servicenivå, kvalitet och kompetens oavsett vilken av våra partner de vänder sig till. Vi är väldigt glada över att kunna välkomna WSH Systems till oss. Vi ser WSH som en stor tillgång i vår strategi framöver och med sitt geografiska läge och långa erfarenhet av våra produkter så är vi trygga i att våra kunder alltid får kompetent rådgivning och support.

WSH Systems AB, med säte i Sundsvall, är startat av kollegor som har varit verksamma inom Bosch Rexroth under många år samt WeSolve AB och Sundsvalls Mekaniska Verkstad AB - företag verksamma inom mekanisk konstruktion och tillverkning. WSH bygger således på erfarenheter från hydraulik, mekanisk konstruktion och tillverkning.

Jan-Olof Andersson, säljansvarig på WSH Systems:

- Att bygga upp WSH tillsammans med kollegor som besitter lång erfarenhet av Rexroth och sedan kvalificera sig som en certifierad partner till Bosch Rexroth känns fantastiskt bra. Det är med stor glädje vi nu tillsammans kan fokusera på kundnärhet, kunskap och förståelse för kundens önskemål. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT