Dec 13, 2017

”We Love Welding”


AGAs nya Facebooksida för dig som älskar svetsning.


Vill du hänga med andra som svetsar, få tips du har nytta av som svetsare, lära dig mer om nya gasprodukter eller har du frågor om gas? Då ska du följa We Love Welding – AGA Gas, en ny Facebooksida som riktar sig till alla med en passion för svetsning.

− Vi kände att vi på AGA kan fylla ett behov hos personer med anknytning till svetsning genom att dela med oss av vår passion för och kunskap om gaser, svetsning och underhåll - på en plats som är lätt att besöka. Och vi tror att vår Facebooksida kan vara till nytta för svetsare på små och medelstora företag, men att även hobbysvetsare kan ha nytta av den, säger Bo Williamsson, produkt- och applikationschef på AGA Gas AB.

Resultatet är den nya Facebooksidan We Love Welding – AGA Gas som snabbt fått följare och som AGA på sikt hoppas ska bli en naturlig mötesplats för att få svar på frågor om gaser, svetsmetoder och där man kan få tips och information om svetsning och skärning. Det kommer även finnas fina bilder och filmer för den svetsintresserade att bli inspirerad av på den nya Facebooksidan.

Svetsning handlar mycket om precision och säkerhet. Kompetens och skicklighet värderas högt svetsare emellan, alla som svetsar vet att det handlar mycket om träning och att övning ger färdighet.

− På We Love Welding-sidan hittar man både seriösa och humoristiska inslag. Det som är viktigast för oss är att dela kunskap och vår passion för svetsning och vi hoppas att We Love Welding ska bidra med information och tips till såväl proffs- som hobbysvetsaren, säger Bo Williamsson.

Vill du följa We Love Welding på Facebook eller Instagram så hittar du sidan som @welovewelding.

Mer om AGA Gas finns på www.aga.se.
https://www.facebook.com/welovewelding
https://www.instagram.se

AGALoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT