Kraftfulla industrirobotar från Waypoint Robotics.

Sep 6, 2019

Waypoint Robotics utvecklar kraftfulla industrirobotar


Används främst inom industrin och kan hjälpa tillverkare av alla former och storlekar

Bolaget
Waypoint Robotics Inc. är det privatägt bolag som grundades 2016 i Merrimack, New Hampshire

Produkten
Waypoint skapar robotar som utför tunga lyft och repetativa uppgifter som avlastar personalen och frigör tid som kan användas för att öka deras möjligheter att bygga starkare företag. Robotarna används främst inom industrin och kan hjälpa tillverkare av alla former och storlekar att lösa komplexa problem.

Waypoints robotar är enkla att använda och är utrustade med ett avancerat navigationssystem som fungerar utan internetuppkoppling. Waypoint är fast beslutna att bygga robotar som stärker de människor som får ekonomin att växa.
 • Dec 12, 2019

  Hållande verktyg blir smartare

  Reportage – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  0
 • Dec 12, 2019

  80 procent laddbara bilar till 2030

  Miljö Under onsdagen presenterades branschens färdplan för fossilfritt. Utbyggd infrastruktur och skattereformer är några politiska insatser som krävs.
  8
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Sandvik Coromant tar täten online

  Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
  183

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  0