Annons
Mar 26, 2018

Teknikplatsen för leverantörer och beställare. Se filmen!


Med tre års utveckling i ryggen har Manufacturing Guide skapat en unik möjlighet för leverantörer att nå industrins nyckelpersoner.


Se filmen

Genom samarbete med ett 100-tal leverantörer och stöttade av Vinnova har Manufacturing Guide vuxit sig till att bli en uppskattad mötesplats där teknik- och kompetensspridning står i fokus. Utöver inköpare, konstruktörer och andra beslutsfattare riktar sig sajten även till akademi för att hjälpa till att säkra morgondagens kompetensbehov inom industrin.

570 tillverkningsmetoder
- Med drygt 570 beskrivna tillverkningsmetoder och över 3.500 leverantörer i vårt nätverk har vi skapat ett unikt upplägg där illustrationer och produktionsteknisk fakta visas tillsammans med företagen inom de aktuella områdena. På så sätt vill vi lyfta fram vilka möjligheter som finns och lotsa användarna vidare till de verkliga experterna, berättar grundaren Hans Bergmark.

Det produktionstekniska innehållet kompletteras och uppdateras löpande genom feedback från användare samt genom samarbeten med industri, branschorganisationer och akademi. Bland annat så pågår just nu ett stort Vinnovaprojekt med målet att höja kompetensen kring metalliska material där Manufacturing Guide är involverad som en kanal för att tillhandahålla materialfakta.

- När vi samlar industrins kunskap så handlar det även om att skapa en lättillgänglig plattform som ständigt ligger i framkant gällande digitala lösningar. Det maximerar värdet för våra besökare och för vårt kunskaps- och leverantörsnätverk. Under 2018 kommer vi att släppa flera nya funktioner som underlättar för svensk industris beställare och leverantörer, avslutar Hans.

Visionen och planen är att utvecklas till en sorts nischat Wiki där du som användare själv delvis bidrar till vidareutveckling av sajtens innehåll.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT