Foto: TL Maskinpartner.

Nov 13, 2017

Verkstadsföretaget i Mora vässar maskinparken


Ny maskin på väg.

Jan Uddén AB är ett etablerat verkstadsföretag inom högteknologisk bearbetning, företrädelsevis i aluminium. Med stort kunnande och bred erfarenhet av att bearbeta många olika material, som aluminium i olika legeringar, magnesium, stål, rostfritt, koppar, mässing och plast erbjuder företaget helhetsansvar för tillverkningen av en produkt. Vid behov kompletteras, via företagets breda nätverk, med till exempel ytbehandling, lackering, laser- och vattenskärning, slipning och smide.

Nu förstärker Jan Uddén maskinparken. Moraföretaget har beställt ytterligare en 5-axlig Matsuura fleroperationsmaskin, en MAM72-35V som levereras till Mora i slutet av maj 2018.

Matsuura MAM72-35V är en fullt 5-axlig simultanbearbetning med extremt hög precision, japansk kvalitet när den är som bäst. Maskinen har bra åtkomst och kapacitet för komplett bearbetade detaljer med integrerad automation, 32 st paletter (Ø 150 mm ) med captoinfästning, Matrix verktygsmagasin för 160 verktyg, BT40 bigplus-spindel, 15000 RPM, mätprob mm.

Detta är den första sålda maskinen i TL MaskinPartners regi och potentialen är stor när det gäller Matsuuras maskiner på den nordiska marknaden i framtiden.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT