Mekana Ziwa

Från vänster Tomas Estehag, säljare Mekana Maskin AB och från ZIWA Mekaniska Magnus Zinnerström ägare/produktionschef samt Ronny Erlandsson, maskinoperatör.

Jun 24, 2019

Verkstaden i Färjestaden fräser på med ny maskin


Styrkan är fåstyckstillverkning av komplicerade detaljer men tack vare den breda maskinparken står även medelstora volymer på repertoaren.

Öländska ZIWA Mekanisk Tillverkning AB har investerat i en bäddfräsmaskin fabrikat MTE modell BF 3200 från Mekana Maskin AB för att kunna öka sin fräskapacitet. Maskinen har en längdrörelse på 3000 mm och är utrustad med Heidenhain styrsystem, automatiskt universalfräshuvud, ATC 24 och CTC 20 bar.

ZIWA Mekanisk Tillverkning AB ligger i Färjestaden på Öland och är ett teknikföretag som grundades 1987 och som idag drivs av andra generationen, Magnus Zinnerström och Mats Waltersson.

Innovativ mekanisk tillverkning med kunden i focus är ZIWAs kännetecken. Bolaget har ca 30 anställda med stort kunnande och lång erfarenhet av skärande bearbetning. Styrkan är fåstyckstillverkning av komplicerade detaljer och företaget har en bred maskinpark vilket gör att även medelstora volymer passar alldeles utmärkt. 

MTELoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT