Nummer 25.000 blir en unik Cobot i guldlack. Foto: Universal Robots.

Apr 5, 2018

Vem får guldcoboten?


För att fira sin fantastiska globala försäljning av samarbetande robotar delar Universal Robots ut en unik och gratis guldcobot till den kund som beställer den 25.000 coboten.


 
25 000 sålda cobotar i världen - det ska firas! Därför delar Universal Robots ut sin första och enda guldversion av sin populära cobot till den lyckliga kund som får en ordersedel noterad i försäljningssystemet med det magiska numret 25 000.

Denna speciella cobot görs endast i ett exemplar. Den är gjord i varm guldfärgad lack och blir därmed en helt annorlunda version av Universal Robots annars ikoniska blå och grå cobotar. Guldcoboten görs som antingen en UR3-, UR5- eller UR10-modell, helt utifrån vad ordernummer 25 000 handlar om.

-Med denna historiska milstolpe firar vi Universal Robots förmåga att få våra kunder att skapa framgång, innovation och positiva förändringar på arbetsplatsen med de kollaborativa robotarna, säger Jürgen von Hollen, president för Universal Robots. Han fortsätter:

-Guldversionen av vår robot avspeglar vårt fortsatta engagemang för att göra robotteknikens enorma potential tillgänglig för alla.

Sedan lanseringen av den första coboten i december 2008 har Universal Robots cobotar använts i otaliga branscher från livsmedelsproduktion till vetenskapsforskning. Cobotar utför uppgifter som industriellt montage, "pick and place" och kvalitetskontroll. Universal Robots har till dags datum sålt mer än 21 000 robotar och är en global branschledare.

I motsats till konventionella robotlösningar är Universal Robots cobotar gjorda för att arbeta tillsammans med människor. Det ger maximal effektivitet och skapar flera möjligheter för samarbete mellan anställda och robotar. De extremt allsidiga cobotarna kan klara en lång rad uppgifter och har den snabbaste återbetalningstiden i branschen. Det gör dem till en realistisk möjlighet också för mindre verksamheter.

Genom att koppla samman mänsklig uppfinningsrikedom och den höga precisionsnivån, som robotautomatisering kräver, har Universal Robots förändrat automatiseringen världen runt, en cobot åt gången.

För att få möjlighet att vinna världens enda guldversion av Universal Robots cobot behöver man bara göra en beställning på https://www.universal-robots.com/gold.

Universal Robots grundades 2005 av Esben Østergaard, som ville göra robotteknik tillgänglig för alla genom att utveckla små, användarvänliga och flexibla industriella robotar till ett förnuftigt pris, och som det är säkert att arbeta tillsammans med. Sedan den första kollaborativa roboten (cobot) lanserades 2008 har verksamheten haft en betydande tillväxt och de användarvänliga robotarna säljs nu över hela världen. Universal Robots är en del av Teradyne Inc. och har sitt huvudkvarter i Odense. Verksamheten har även dotterbolag och regionala avdelningar i USA, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Tjeckien, Turkiet, Kina, Indien, Singapore, Japan, Sydkorea, Taiwan och Mexiko. I 2017 låg Universal Robots omsättning på 170 miljoner USD. För mer information, se www.universal-robots.com eller läs vår blogg på blog.universal-robots.com.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

    För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
    33