Colly ConnyErixon_PärJoelsson2

Conny Erixon, till vänster, och Pär Joelsson. Foto: Colly Verkstadsteknik.

Sep 25, 2019

Vd-skifte på Colly Verkstadsteknik


Efter närmare 16 år som vd för företaget lämnar Pär Joelsson över stafettpinnen.

Företagets nuvarande säljchef Conny Erixon tar över som vd för Colly Verkstadsteknik fr.o.m. den 1 oktober 2019.

-Jag har fullt förtroende till att Conny kommer driva företaget på ett utvecklande och lönsamt sätt, med stort fokus på våra kunder och leverantörers behov och önskemål idag och i framtiden, säger Pär Joelsson. Conny har lång branscherfarenhet, varav de senaste 17 åren hos Colly Verkstadsteknik där han verkat som både distriktsäljare, produktchef samt säljchef under de senaste åren.

-Min egen roll blir att verka som resurs till Conny och företaget i stort fram till juli 2020, då jag tar steget in i pensionärslivet.

-Jag vill redan nu passa på att tacka för 16 fantastiska år som vd med många glädjeämnen, utmaningar och fina relationer som följd. Önskar Conny lycka till i sin nya roll som vd för Colly Verkstadsteknik AB.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Familjen Schmidt som i skärande bearbetning

  När Reinar var 7 år svarvade han häftstift medan brodern Erik, 5 år, matade stången från hallen. Idag arbetar tre generationer i familjeföretaget där gängverktyg alltid har varit huvudprodukten.
  346
 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  428

 • Teknik

  Nya ATOS 5 Airfoil

  GOM har tagit fram en ny sensor med kort mätavstånd vilket passar bra till bland annat mätning av blad och liknande detaljer.
  14
 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  29