Jan 31, 2019

Värnamo Industriexpo ett tydligt vårtecken


Värnamo Industriexpo är ett unikt samarbete mellan Värnamos maskin- och teknikleverantörer.

Välkommen hem till oss!
Samarbetande konkurrenter håller Öppet Hus under Värnamo Industriexpo 15-16 maj 2019

Under två dagar i maj öppnar 13 teknik- och maskinföretag upp dörrarna för besökare till Värnamo Industriexpo! Syftet är att bygga goda relationer och skapa överblick över regionens samlade kunskaper och styrkor som är till nytta för både företagen och kunderna.

Under 15-16 maj bjuder 13 företag i småländska Värnamo gemensamt in sina kunder och andra besökare till Öppet Hus i sina egna lokaler. Besökare kan i förväg boka in sig hos de olika företagen, för att få en specialvisning eller om man vill vara säker på att hinna prata med företagen man är intresserad av att besöka. Alla deltagande företag ligger i framkant när det gäller teknik och utveckling inom sina områden, såsom automation, mätutrustning, styrsystem, programvaror, skärande bearbetning, plåtbearbetning, plastbearbetning, matningsutrustning, maskinrenovering, begagnade maskiner med mera.

”Värnamo Industriexpo är ett unikt samarbete mellan Värnamos maskin- och teknikleverantörer som under 14 års tid gett kunder möjlighet att hitta nya samarbetspartners och leverantörer. Detta event har sedan starten 2005 varit en succé och jag rekommenderar varmt ett besök på mässan 15-16 maj 2019. Ni kommer att bli imponerade av den kunskap som finns i bygden”, säger Ulf Annvik VD på Värnamo Näringsliv som är delarrangör för expot.

Expofakta: Datum: 15-16 maj, öppettider: 9.00-17.00

Deltagande företag: Bromi, CNC Factory-part of Dynamate, Din Maskin, Edge Technology, Herber Engineering, KD Feddersen, LPV Verktygsmaskiner, Masentia, Mekana Maskin (tidigare Ahlsell Maskin), Norima, PLM Group, Ravema och Salvagnini.

Presstalesman:
Ulf Annvik, Värnamo Näringsliv. Tel 070-698 78 48, ulf@varnamonaringsliv.se


Webbadress för mer info och anmälan www.varnamoindustriexpo.se
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  197
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  120
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT