Oct 17, 2016

Världsledande Filtermist handplockar svenskt verkstadsföretag


Ska ingå i expertgrupp för teknik- och affärsutveckling.

Filtermist, som är världsledande inom oljedimavskiljare, har ett världsomspännande nätverk av ca 60 representanter och av dessa har ett tiotal blivit utsedda till partners att ingå i en expertgrupp för att bidra till Filtermist framtida teknik- och affärsutveckling.

En av dessa partners är svenska Partille Tool Trading AB som på IMTS-mässan i Chicago representerades av Bo Blom, företagets vd och ägare.

- Vi är mycket hedrade av att Filtermist, som är den ledande tillverkaren av oljedimavskiljare i världen, utsett Partille Tool till partner. Utnämningen innebär att vi får ett kvitto på att våra aktiviteter på den svenska marknaden gjort ett avtryck, även utanför landets gränser, säger Bo Blom.

- Men vi stannar inte och är nöjda med detta. Utvecklingen går starkt framåt, bland annat genom att fortsätta utbilda återförsäljare som ytterligare ökar den lokala närvaron på marknaden, säger Rickard Larsson, försäljnings- och teknikchef på Partille Tool.

- Oljedimma är inget man skall underskatta farligheten av, därför är utbildningen av återförsäljare absolut nödvändig. Man behöver bland annat insikt om lagar, luftflöden, belastning och processkunskap för att kunna rekommendera en installation som skyddar hälsan, har rätt pris och fungerar från första stund och ger en lång livslängd med full funktion.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT