Scania Smart Factory. Foto: Scania.

Dec 11, 2019

Kistaföretaget får uppföljningsorder från Scania


Scania beställer uppgradering till Smart Factory, ska bli pilotfärdiga funktioner vid Scaniafabriker world-wide.

H&D Wireless AB i Kista har fått en tilläggsorder från Scania Smart Factory på 0,2 MSEK. Scania köper nya lösningar och uppdragering till Smart Factory för att gemensamt med H&D Wireless fortsätta arbeta med realtidspositionering och maskindata. Avtalet sträcker sig över 12 månader med möjlighet till förlängning.

GEPS® Griffin Enterprise Positioning Services är ett verktyg för att förbättra ledtider, minska kostnaderna och effektivt använda tillgängliga resurser i produktionen. Syftet med GEPS® installationen på Smart Factory är att visa upp GEPS® RTLS-teknik och göra pilotfärdiga funktioner vid Scaniafabriker runt om i världen. Scania kommer också att få Griffin IoT sensorn BOX827 att fortsätta testning med för att hitta fler applikationer som har nytta av tex behovsstyrt underhåll. H&D Wireless arbetar aktivt för att stödja Scanias avsikter och mål med Smart Factory.

-H&D Wireless är en strategisk partner till Scania Smart Factory. Vi säkerställer med detta samarbete att vi under 2020 har den senaste teknik och kunskapen i labbet, så att vi kan stötta verkstäderna i kommande tester och utvärderingar, säger Lars Hanson, Scania Smart Factory Lab.
 • Jan 17, 2020

  C Edgren byter namn till Tappex

  Branschnytt Tappex, som sedan flera år äger C Edgren, är en spelare med starka muskler när det gäller infästningar på den europeiska marknaden.
  27
 • Jan 17, 2020

  Midroc förvärvar CraneX

  Nyheter Ska bli starkare inom industrin i Norrland.
  131
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Fräsarna går på djupet

  Dormer Pramet har utvidgat sitt fräsprogram för formverktygstillverkning och övrig bearbetning med ett flertal nya produkter.
  16