Sep 17, 2018

Universal Robots expanderar sin gyllene succé


Nu delar robotföretaget ut fler guld-cobots.


På grund av sin enorma popularitet har Universal Robots pris för att de nått 25 000 sålda cobotar, en guldcobot, utvidgats till alla geografiska områden världen runt där Universal Robots finns.
 
Universal Robots, pionjär och marknadsledande när det handlar om samarbetsrobotar, meddelade tidigare i år att de firar att de sålt 25 000 cobotar genom att skänka en cobot i guld till en lycklig kund med frakten betald.

Eftersom många kunder hört av sig och intresset varit stort världen över har Universal Robots bestämt sig för att en kund i varje geografiskt område världen över där Universal Robots finns ska få en guldcobot.

Priset för var och en av dessa kunder är den tidigare meddelade guldcoboten med lederna målade i en stark guldfärg, som piggar upp Universal Robots kända blå och grå färgsättning.

I norra Europa är den lyckliga vinnaren B-Loony Ltd. Buckinghamshire B-Loony, som har sitt huvudkontor i Chesham och tillverkar ett brett utbud av specialtryck, tog emot sin guldcobot UR3 vid ett möte den fjärde september, 2018. På mötet deltog Mark Gray, Universal Robots försäljningschef i Storbritannien, och distributören i Storbritannien RARUK Automation Limited.

-Jag och företaget är mycket glada över att få ta emot denna guldcobot Coboten kommer att få en framträdande plats på vårt produktionsgolv och bland våra medarbetare är den redan jättepopulär, säger James Clephan, driftchef på B-Loony. Så småningom kommer guldcoboten att sättas in i arbetet tillsammans med de robotar som vi redan har som en hjälp i att få vår marknadsandel att växa genom att tillverka två miljoner meter reklamvimplar varje år.

-B-Loony är det perfekta exemplet på hur små och medelstora tillverkare kan omsätta fördelarna med flexibel automatisering. Genom att börja använda cobotar har företaget kunnat stanna kvar i Storbritannien med sin produktion. Det har också kunnat tillmötesgå efterfrågan på specialprodukter, samtidigt som det fortfarande är mycket konkurrenskraftigt och deras marknadsandel växer, säger Mark Gray, Universal Robots försäljningschef i Storbritannien.

-Vi skulle aldrig lyckats med att nå den historiska siffran 25 000 sålda cobotar utan visionära kunder som B-Loony, tillägger Gray. Vi fortsätter att arbeta för att göra robotikens obegränsade potential tillgänglig för alla. Det är därför passande att vi med denna guldcobot kan fira inte bara Universal Robots framgång utan även att våra kunder, som förändrar sina arbetsplats med en cobot åt gången, har haft framgång.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

    För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
    24