Jun 2, 2020

Ultimat flexibilitet i både bearbetning och längdkapning av aluminiumprofiler


ANNONS: Elumatec profilbearbetningscenter erbjuder bearbetning och längdkapning av aluminiumprofiler för industriella applikationer.

Elumatec SBZ 628 XL profilbearbetningscenter är en av maskinerna Elumatec Skandinavien AB ställer ut under Temaveckorna.

SBZ 628-serien erbjuder ultimat flexibilitet i både bearbetning och längdkapning av aluminiumprofiler för fasad/dörr/fönster produktion och industriella applikationer.  Dess produktionssäkerhet, hastighet, kostnadseffektivitet och imponerande mångsidighet gör SBZ 628 till är den perfekta allround maskinen.
Läs mer om den här

Elumatec tillverkar maskiner för bearbetning av PVCprofiler, stålprofiler och aluminiumprofiler.
Med ett brett utbud av maskiner täcker Elumatec hela spektrumet av användningsområden från små hantverkarföretag till stora profilbearbetningsindustrier.

Elumatec är ett familjeföretag som grundades 1928 och har sitt central i Mühlacker-Lomersheim i sydvästra Tyskland med dotterbolag och kontor i fler än 40 länder och 720 personer anställda över hela världen.

Den produktsortiment som Elumatec erbjuder är lika brett som antalet olika användningsområden inom profilbearbetning. Vi erbjuder både basmaskiner med manuell styrning och avancerade bearbetningscenter med CNC-styrning som uppfyller de senaste standarderna. Därför kan vi leverera kundanpassade lösningar till de mest varierande kundgrupperna – från små hantverkarföretag till stora profilbearbetningsindustrier. Dessutom, tack vare maskinernas moduluppbyggnad, kan tillverkningsutrustningen anpassas till företagets utveckling på ett flexibelt sätt.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT