Nya MYPro Line

Nya MYPro Line. Foto: Mycronic.

Aug 20, 2019

Två nya affärer till Mycronic


Intresset från kunderna ökar för nya MYPro Line, en komplett ytmonteringslinje avsedd för smarta fabriker.

 

Mycronic, med huvudkontor i Täby, har nyligen fått två ordrar på två kompletta lösningar. Flexibilitet, hög produktivitet och överlägsen produktionskvalitet var viktiga faktorer vid valet av Mycronic. Nettovärdet uppgår till cirka 3 miljoner USD.

Nya MYPro Line, en komplett ytmonteringslinje avsedd för smarta fabriker, som omfattar toppmodern jet printing, 3D SPI, ytmontering, 3D AOI och intelligenta lagringslösningar.

-Vi är mycket stolta över vår MYPro Line och att kunderna visar förtroende för tekniken och väljer att investera i produktionslinjen. Det visar att vi skapar lösningar som marknaden behöver och hjälper våra kunder att öka deras lönsamhet och utöka deras verksamhet, säger Thomas Stetter, Sr VP Assembly Solutions, Mycronic.

Två kunder med två unika lösningar
Eurocircuits, en belgisk elektroniktillverkare specialiserade på prototyper och tillverkning av kretskort i korta serier, behövde öka sin produktionskapacitet för att växa sin verksamhet. De investerade i två av Mycronics helhetslösningar som inkluderade jet printing-teknologi, ytmonteringsmaskiner och materialhanteringstorn.

-Vi är glada över vårt förnyade samarbete med Mycronic. Med denna nya lösning kommer vi att mångdubbla vår produktionskapacitet och öka utnyttjandegraden, samtidigt som vi bibehåller hög flexibilitet med snabba omställningar, säger Gabor Wachter på Eurocircuits.

Wavetronix, en global ledare inom intelligenta transportsystem i USA, specialiserade på applikationer till motorvägar och korsningar, stod inför en annan utmaning. Med en expanderande verksamhet behövde de öka sin produktionshastighet och valde att investera i Mycronics nya MY300 Trilogy Line.

-Med den nya Trilogy-linan är vår målsättning att förbättra produktiviteten med 40-50% under en normal 8-timmars arbetsdag, säger Robert Bigler på Wavetronix.

Mycronics MYPro Line - en intelligent SMT-linje från en leverantör
Med en integrerad produktionslinje från samma leverantör kan elektroniktillverkare dra nytta av kontinuerlig processförbättring, realtidsförbättringar och proaktiv komponentpåfyllning.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    Dubbelt slipar bättre

    Beprövad TYROLIT-teknik med betydande förbättringar – det är nya TWIN FLAP-lamellrondellen.
    12