Pierre Bengtsson, VD, MAFI AB.

Mar 21, 2017

Han fick priset Dalarna Business Årets företagsledare


En företagsledare som ser som sitt uppdrag att arbeta med fördelat ansvar och delaktighet samt att agera med tydlighet för att frambringa hög motivation och kreativa lösningar.

 

Priset Dalarna Business Årets företagsledare gick till Pierre Bengtsson VD på MAFI AB i Mora. En företagsledare som ser som sitt uppdrag att arbeta med fördelat ansvar och delaktighet samt att agera med tydlighet för att frambringa hög motivation och kreativa lösningar. Företagsledaren har, tillsammans med sitt team, tagit företaget från en marknad norra Dalarna ut i hela vida världen.

-Det känns stimulerande att få samarbeta med Pierre Bengtsson och MAFI. Triple Steelix 2.0 har stöttat MAFI i bland annat en förstudie som går ut på att utreda användningen av kollaborativa robotar som effektiviseringsverktyg vid produktion/paketering av formpressade höghållfasta ståldetaljer vid mellanvolymer, samt i ett projekt som undersökt alternativa ytbeläggningar ur korrosionssynpunkt, säger Larz Ignberg, Triple Steelix 2.0 ansvarig för verksamhetsområdet Värdekedjan.

Kriterier för Årets Företagsledare

Årets Företagsledare har genom ett tydligt och kompetent ledarskap bidragit till att utveckla sina medarbetare och/eller sitt företag på ett positivt utmärkande sätt. Engagemang, känsla, omvärldskunskap och kunnighet är exempel på utmärkande egenskaper. Personen ska ha en tydlig ledarroll i eget företag eller som anställd verksamhetsledare. Jurygruppen representeras av Adecco, EY, Grant Thornton, KPMG, Hansson & Partners, Nya Ledarskapet och PwC.

 Läs mer på: http://stjarngalan.com/arets-nyforetagare-och-arets-foretagsledare/#sthash.e4vkmUZq.dpuf

Dalarna Business

Dalarna Business är en förening av företag i Dalarna. För företag i Dalarna. Stora som små. Från Grövelsjön till Avesta. Från Grängesberg till Furudal. Och allt och alla däremellan.

Läs mer på: http://dalarnabusiness.se/
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT