Yaskawa GA500

GA500. Foto: Yaskawa.

May 7, 2019

Tre vinnande egenskaper hos Yaskawas GA500


Flexibel, användarvänlig och driftsäker.

GA500 från YASKAWA är en liten, kompakt frekvensomriktare som klarar de flesta applikationer. Den är extremt flexibel när det gäller val av motortyp och anslutningsmöjligheter. Innanför skalet finns mer än hundra års erfarenhet av tekniska innovationer och omtanke om dig som användare.

Lätt att använda

GA500 har inbyggda funktioner, men också helt nya tjänster, som gör att du snabbt och enkelt driftsätter och felsöker utan behov av manualer. Du kan också börja programmera innan installationen, genom att ansluta den till datorn eller annan USB-enhet.

Ggrafisk display, automatisk backup, realtidsklocka, kopieringsfunktion och data-logg samt Bluetooth som tillval.

Setup Wizard installationsguide och tillgång till digitala manualer.

Drive Wizard Mobile (app) för installation av drivrutiner, övervakning, guidad felsökning, med anslutning till molntjänsten Yaskawa Drive Cloud för säkerhetskopiering av data och online-dokumentation.

GA500 klarar drift på 4000 meters höjd och i temperaturer upp till 60 °C.

Designad för 10 års underhållsfri drift.

Inbyggd funktionalitet, som exempelvis EMC-filter, DC-drossel, bromsenhet och säkerhets-funktioner sparar utrymme och kostnader för externa komponenter.
 • Nov 21, 2019

  Nya affärer till Absolent

  Affärer Efter en tids stiltje rullar miljonordrarna in från fordonsproducenter i Kina.
  0
 • Nov 21, 2019

  Hanza godkänt för flygindustrin

  Nyheter Certifiering av produktionsanläggningen i Årjäng öppnar upp för en helt ny marknad inom den globala flygindustrin.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • PLAY: Nya Bond-bilen avtäckt

  I april 2020 är det världspremiär för den 25e officiella James Bond-filmen "No Time To Die", med Daniel Craig i huvudrollen.
  502