Montico

Foto: Montico.

Feb 3, 2020

Tre nya industriutbildningar på tre orter


Nya arbetsmarknadsutbildningar inom svets, verkstadsteknik och CNC.

Efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av industriutbildningar, startar Montico nu nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping där de ska driva utbildningar inom svets, verkstadsteknik och CNC.

Det är nu klart att Montico får fortsätta driva sina arbetsmarknadsutbildningar i Olofström och Västervik samt starta nya skolor i Nyköping, Vimmerby och Ljungby. Detta efter att ha vunnit Arbetsförmedlingen upphandling av Industritekniska utbildningar på dessa orter.

-Det känns förstås jätteroligt att få detta förtroende och vi ser fram emot att kunna ta emot ännu fler elever till våra arbetsmarknadsutbildningar, säger affärsområdeschef Josef Nagy.

Montico driver sedan tidigare utbildningar på 6 orter som nu alltså utökas med nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping.

-Vi har fått tag i jättebra lokaler och lärare och vi håller nu på för fullt med de sista praktiska detaljerna inför skolstarten i vår, säger Josef Nagy.

 

CNCLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

    För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
    33