Felix Langkjaer. Foto: Rockwell Automation.

Sep 27, 2018

Träffa Rockwell Automationpå Scanautomatic i Göteborg


Rockwell Automation ställer tillsammans med sin strategiska samarbetspartner Wexoe ut på Göteborgsmässan Scanautomatic mellan 9-11 oktober.

Henri Putto, Rockwell Automations nordiska marknadschef på affärsenheten Architecture & Software, kommer att hålla ett seminarium där dagens och morgondagens artificiella intelligens samt smart tillverkning behandlas. Hur har analys gått från att ta månader till att ske blixtsnabbt – och hur ska automatiseringssystemen egentligen förberedas inför framtiden?

Rockwell Automation är ett av de bolag som ligger i framkant för Industri 4.0 och ”Connected Enterprise”, det vill säga den teknik som kopplar ihop människor, processer, nätverk och teknik. Industrier är på väg in i en fjärde industriell revolution, Industri 4.0, där nya teknologier såsom programmerbara styrsystem, processtyrningsmjukvaror och programvaror för design och tillämpning från Rockwell Automation ger dig oöverträffad tillgång till data, en stark säkerhet och flexibel verksamhet.  Tillsammans med Wexoe, distributör av nätverks- och automatiseringslösningar, kommer Rockwell Automation ha en monter på plats B09:51 där representanter för båda bolagen kan berätta mer om Industri 4.0 och lösningar för bland annat maskinbyggare och tillverkningsindustrin. Vad är de första stegen en verksamhet ska ta i den fjärde industriella revolutionen? Är din verksamhet redo med de digitala strategierna, eller har du inte ännu tagit fram dem än? Oavsett hur långt du har kommit i processen så finns vi tillgängliga för att svara på frågor och guida dig till rätt processer och teknik så att du kan uppnå en ”Connected Enterprise”.  

”Analyser som tidigare kunde ta år att färdigställa kan numer göras direkt via avancerad artificiell intelligens (AI) för att automatiskt lösa störningar i systemen. För att bibehålla och öka effektivitet måste tillverkningsindustrin ta stora steg in i Industri 4.0 och bli ’smarta’ tillverkare, vilket Henri Putto kommer belysa. Jag ser fram emot att besöka Scanautomatic och berätta mer om vad industrier bör förbereda sig på, och hur de ska förbereda sig på rätt sätt”, säger Felix Langkjær, Nordenchef på Rockwell Automation.
    Annons
  • Komplett och helautomatiserad spårbarhetsetikettering

    Upptäck vår kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort som ger möjlighet att automatisera spårbarheten och samla in smarta tillverkningsdata från produktionslinjer för ytmonterade komponenter.
    69
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT