Mar 25, 2019

Träffa rekryteringsroboten Tengai på Advanced Engineering & Elektronikmässan


Besökarna kommer att kunna träffa och bli intervjuade av TNG:s och Furhat Robotics fördomsfria rekryteringsrobot – Tengai Unbiased.

Den 27 och 28 mars 2019 arrangeras mässorna Advanced Engineering och Elektronikmässan på Åbymässan i Göteborg. Rekryterings- och bemanningsföretaget TNG Tech medverkar genom att på plats hålla i en Match Making Arena, där de utställande företagen har möjlighet att träffa kandidater som med hjälp av TNG Tech matchats mot deras kompetensbehov. Besökarna på mässorna kommer även kunna träffa och bli intervjuade av TNG:s och Furhat Robotics fördomsfria rekryteringsrobot – Tengai Unbiased.

Advanced Engineering och Elektronikmässan är kostnadsfria för besökare och riktar sig till alla som är intresserade av industri, teknik och framtidens ingenjörskonst.

På mässornas matchmaking-yta kommer TNG Tech under de båda dagarna att sammanföra tech-kandidater med de utställande företagen, baserat på deras rådande kompetensbehov. TNG Tech kommer på förhand att matcha ihop arbetssökande tekniker och ingenjörer med de utställare som anmält sitt intresse, samt boka och koordinera intervjuerna. TNG Tech kommer även ha rekryterare på plats för besökare som generellt vill diskutera sina karriärmöjligheter i branschen. Mer information och anmälningsformulär för utställare finns här.

Möt världens första fördomsfria rekryteringsrobot

I foajén kommer besökarna även kunna träffa och bli intervjuade av Tengai Unbiased – den fördomsfria sociala rekryteringsrobot som utvecklas av TNG och Furhat Robotics. Eftersom roboten fortfarande är under utveckling kommer det finnas möjlighet att på plats ge feedback till TNG:s personal kring hur upplevelsen var, samt ställa frågor. 
TNG Tech är specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering

TNG Tech rekryterar för morgondagens utmaningar. Företagets rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Genom kompetensbaserade och mätbara processer hittar de medarbetare som bidrar till mångfald, innovation och en hållbar och lönsam verksamhet. TNG Tech ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. De rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden – Engineering, Production och Supply Chain Management.

TNG Tech är en del av TNG – det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro samt tillsätter uppdrag löpande i hela landet.

TNG • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  42
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  164
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  436