May 17, 2017

Touchskärm i glas som standard


B&R presenterar nya multi-touch terminaler.B&R har utökat Power Panel T-serien med en operatörterminal med glasskärm och multi-touch-teknik. Den nya Power Panel T50 finns i widescreen varianter upp till 10,1-tum och är utrustad med gigabit-kompatibelt Ethernetgränssnitt.

Med den nya Power Panel T50, erbjuder B&R en modern terminal med glas-touchskärm för web- eller VNC-baserad HMI. Multitouch-tekniken gör det också möjligt att integrera gester som zooma och svepa. Integrerat kantskydd skyddar fronten under det vardagliga arbetet. Det grunda inbyggnadsdjupet gör enheterna lätta att montera i antingen ett styrskåp eller swingarmsystem.

Enkel konfiguration
Power Panel T50 levereras med en integrerad servicesida som öppnas utan att ens behöva installera den och erbjuder anpassade inställningar som IP-adress, DHCP-server, skärmsläckare och mycket mer. Denna konfiguration kan enkelt sparas på ett USB-flashminne och kopieras till andra Power Panel T50 enheter.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  6
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  11
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  13