May 17, 2017

Touchskärm i glas som standard


B&R presenterar nya multi-touch terminaler.B&R har utökat Power Panel T-serien med en operatörterminal med glasskärm och multi-touch-teknik. Den nya Power Panel T50 finns i widescreen varianter upp till 10,1-tum och är utrustad med gigabit-kompatibelt Ethernetgränssnitt.

Med den nya Power Panel T50, erbjuder B&R en modern terminal med glas-touchskärm för web- eller VNC-baserad HMI. Multitouch-tekniken gör det också möjligt att integrera gester som zooma och svepa. Integrerat kantskydd skyddar fronten under det vardagliga arbetet. Det grunda inbyggnadsdjupet gör enheterna lätta att montera i antingen ett styrskåp eller swingarmsystem.

Enkel konfiguration
Power Panel T50 levereras med en integrerad servicesida som öppnas utan att ens behöva installera den och erbjuder anpassade inställningar som IP-adress, DHCP-server, skärmsläckare och mycket mer. Denna konfiguration kan enkelt sparas på ett USB-flashminne och kopieras till andra Power Panel T50 enheter.
 • Oct 15, 2019

  Familjen Schmidt som i skärande bearbetning

  Reportage När Reinar var 7 år svarvade han häftstift medan brodern Erik, 5 år, matade stången från hallen. Idag arbetar tre generationer i familjeföretaget där gängverktyg alltid har varit huvudprodukten.
  276
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Familjen Schmidt som i skärande bearbetning

  När Reinar var 7 år svarvade han häftstift medan brodern Erik, 5 år, matade stången från hallen. Idag arbetar tre generationer i familjeföretaget där gängverktyg alltid har varit huvudprodukten.
  276
 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  391

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  14