May 17, 2017

Touchskärm i glas som standard


B&R presenterar nya multi-touch terminaler.B&R har utökat Power Panel T-serien med en operatörterminal med glasskärm och multi-touch-teknik. Den nya Power Panel T50 finns i widescreen varianter upp till 10,1-tum och är utrustad med gigabit-kompatibelt Ethernetgränssnitt.

Med den nya Power Panel T50, erbjuder B&R en modern terminal med glas-touchskärm för web- eller VNC-baserad HMI. Multitouch-tekniken gör det också möjligt att integrera gester som zooma och svepa. Integrerat kantskydd skyddar fronten under det vardagliga arbetet. Det grunda inbyggnadsdjupet gör enheterna lätta att montera i antingen ett styrskåp eller swingarmsystem.

Enkel konfiguration
Power Panel T50 levereras med en integrerad servicesida som öppnas utan att ens behöva installera den och erbjuder anpassade inställningar som IP-adress, DHCP-server, skärmsläckare och mycket mer. Denna konfiguration kan enkelt sparas på ett USB-flashminne och kopieras till andra Power Panel T50 enheter.
 • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  160
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  385