Jun 2, 2020

Total lanserar FOLIA kyl och skärvätska på marknaden


ANNONS: Total Lubricants, en ledande global aktör inom smörjmedel tillkännager lanseringen av FOLIA, en revolutionerande utveckling inom metallbearbetning.

FOLIA är en biobaserad, vattenbaserad kylvätska som är fri från oljor och emulgatorer. Det ger enastående kyl- och smörjegenskaper och ger användarna en unik lösning för olika bearbetningsoperationer.

FOLIA ger betydande produktivitetsvinster, längre verktygslängd och lägre driftskostnader samt kan också minska antalet bearbetningssteg. FOLIAs utmärkta kylande och smörjande egenskaper förlänger verktygets livslängd och gör det möjligt för operatörerna att tillverka fler antal delar med högre hastighet, vilket minskar verktygskostnaderna som är en betydande kostnad..

Total har åtagit sig att leverera energi som är prisvärd, pålitlig, ren och uppfyller de högsta säkerhets- och miljöstandarder. Således är vi stolta över att kunna erbjuda en konkret lösning på de utmaningar som metallbearbetningsindustrin står inför. Dessutom adresserar FOLIA tre viktiga fokusområden: Hälsa, Säkerhet och Miljö.

Folia ger företag och operatörer många fördelar:

Hälsofördelar:

Luktfri, inga ångor på grund av högre kylande egenskaper, hudvänlig vid direktkontakt, färre farliga komponenter.

Säkerhetsfördelar:

Mindre produkter på lager på grund av att produkten är mer universell. Eftersom produkten är fri från olja så blir det inga hala golv, renare bearbetning och renare maskiner.

Miljöfördelar:

Längre bytesintervaller, minskad förbrukning, mindre behov av kemikalier, säkrare för miljön, biobaserade ingredienser.

Total fortsätter att särskilja sig från konkurrenter genom att lyssna på sina kunders behov genom att göra arbetsförhållandena säkrare och renare med FOLIA tillsammans med högre prestanda.

 

Se mer information om produkten här 

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT