Apr 15, 2021

Temaveckorna: Intelligent produktivitet med kompakt design


De innovativa framåtvända dubbelspindlarna ger betydligt högre produktivitetsnivåer och mycket större tillförlitlighet i massproduktion, särskilt för detaljer till fordonsindustrin.

2SP-2500H – Den kompakta automatiseringsfärdiga maskinen ger utmärkt golvutnyttjande och integrerar två svarvar i en enhet med en standardmatare för kontinuerligt arbete.

Okumas 2SP-H-serie CNC-svarvar med dubbelspindel är utformade för att ge jämn kvalitet vid massproduktion samtidigt som effektiviteten ökar genom processintensiv bearbetning och automatisering. Svarven möjliggör stabil obevakad produktion under långa körningar via en snabbmatare. Tack vare maskinens unika design kan mataren gå in i 2SP-2500H oavsett tornets position. Eftersom det inte är nödvändigt med indragning av tornet minskas arbetsstyckets transport och ställtider kraftigt.

Med 5000 min-1 erbjuder svarvspindel den snabbaste hastigheten i sin klass. 2SP-2500H erbjuder oöverträffad golvutnyttjande med den minsta maskinbredden på 2200 mm. Trots sina kompakta dimensioner har maskinen en imponerande maximal svarvdiameter på 250 mm.

2SP-2500H är 20% snabbare än tidigare modeller. Med en maximal spindelhastighet på 6000 min-1 på de drivna verktygen och en fördubblad maximal motoreffekt på 7,1 kW är maskinens fräsmöjligheter i nivå med en mindre maskin. Andra applikationer inkluderar kraftfull fräsning, borrning och tappning.

Okumas Intelligent Technology-applikation Thermo-Friendly Concept minimerar termisk deformation och möjliggör högsta noggrannhet. Okumas Tool Life Forecaster förutspår återstående tid innan ett verktygsbyte krävs och förhindrar spetsbrott, vilket minskar kostnaderna.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT