Oct 14, 2019

Teknisk säljare sökes till oss på Tungaloy


Bli en viktig del i vårt team - i ett av världens ledande företag inom sitt område

Arbetsuppgifter: 

• Med personlig närvaro hos kund, sälja produkter och lösningar för optimering av existerande produktion. Du ska uppfattas som en tekniskt duktig samarbetspartner för utveckling och förbättring av kundens produktion,  samt kunna skapa långsiktiga relationer.
• Att vårda befintliga kunder och återförsäljare, samt skapa och utveckla nya i regionen.
• Spetskompetens inom utvalda produkter för support inom hela återförsäljarnätverket i Norden.

Vi söker dig som: 

• Är hungrig på framgång, resultatorienterad och uthållig. Tänker långsiktigt och trivs med att bygga relationer.
• Kan skärande bearbetning som säljare av liknande produkter eller produktionstekniker – CNC programmering och gärna CAM erfarenhet.
• Engelska i tal och skrift.

Vid frågor kring detta vänligen kontakta Jan, tel 0706-08 27 97. Ansökan skickas snaraste till jan@tungaloy.se

Om oss:
Tungaloy är en av världens ledande tillverkare av skärande verktyg, friktionsmaterial och slit- delar till industrin. Vårt huvudkontor finns i Japan, och våra kunder över hela världen. Vi levererar våra produkter till olika branscher: fordon, byggnation, flyg, läkemedel, kraftgenerering, infrastruktur och tung industri. Ständig förbättring av produktteknologier, kombinerad med omfattande investeringar i FoU gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativa produkter som hjälper tillverkande företag i en rad skilda branscher att förbättra deras produktivitet.

Sedan 1929 har Tungaloy varit pionjär inom materialforskning och utveckling av tungstenskarbid. Tungaloy utvecklar skäregg-teknologier genom att dra fördel av den senaste tekniken och utrustningen, såväl som sin nära relation med kunder över hela världen inom alla branschsektorer. Som marknadsledaren inom utvecklingen av pulvermetallurgi och innovativ beläggningsteknik för högkvalitativa skärverktyg har vi erfarenheten, expertisen och den senaste utrustningen för att säkerställa att vi kommer att hålla oss kvar som kvalitetsmärket inom branschen.
Vi har produktionsanläggningar i Japan, Thailand, Kina och Turkiet. Med distributionscenter i Asien, Europa och Nordamerika tillsammans med försäljningskontor i över tjugo länder levererar vi våra högkvalitativa produkter till kunder världen över

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT