Några av våra engagerade och modiga anställda som vågade ställa upp på bild för en god sak. Foto: Teknikprodukter.

Nov 14, 2018

Teknikprodukter stödjer Mustaschkampen


Teknikprodukter blev utmanade av sitt systerbolag KMC Ytbehandling att vara med i Mustaschkampen 2018, för att stödja kampen mot Prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom.

 

Eftersom att vi är företaget som älskar utmaningar var det ett enkelt val. 

Utöver att Teknikprodukter såklart bidrar med pengar, uppmanar vi anställda, kunder och leverantörer att göra det samma!

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och drabbar 10 000 män bara i Sverige varje år och idag är det nära 100 000 som lever med diagnosen. Genom gåvor till Prostatacancerfonden kan vi finansiera forskning och sprida kunskap om sjukdomen.

Gå gärna in på vår insamlingssida om du vill lämna ett bidrag.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129