Rasmus Nilsson. Foto: Teknikprodukter.

Sep 20, 2018

Teknikprodukter förstärker på innesälj och order


Han är en "egenfostrad talang".

Rasmus Nilsson är Teknikprodukters senaste tillskott på Innesälj- och Orderavdelningen.

-Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera den senaste förstärkningen på vår Innesälj- och Orderavdelning, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Rasmus Nilsson är placerad på huvudkontoret i Huskvarna och har som huvuduppgift att ge service och support till kunderna via telefon och mejl.

Han är 25 år gammal och bor i Jönköping.

-Vi är extra stolta över att Rasmus är en egenfostrad talang som tidigare har jobbat på vårt lager i 6 år, skriver företaget. Det gör att han redan har stor erfarenhet från branschen och han är väldigt kunnig när det gäller alla våra produkter. Rasmus är en mycket välkommen förstärkning till vårt redan starka team som med stort engagemang gör sitt bästa för att leverera service i världsklass till våra kunder.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129