Rasmus Nilsson. Foto: Teknikprodukter.

Sep 20, 2018

Teknikprodukter förstärker på innesälj och order


Han är en "egenfostrad talang".

Rasmus Nilsson är Teknikprodukters senaste tillskott på Innesälj- och Orderavdelningen.

-Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera den senaste förstärkningen på vår Innesälj- och Orderavdelning, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Rasmus Nilsson är placerad på huvudkontoret i Huskvarna och har som huvuduppgift att ge service och support till kunderna via telefon och mejl.

Han är 25 år gammal och bor i Jönköping.

-Vi är extra stolta över att Rasmus är en egenfostrad talang som tidigare har jobbat på vårt lager i 6 år, skriver företaget. Det gör att han redan har stor erfarenhet från branschen och han är väldigt kunnig när det gäller alla våra produkter. Rasmus är en mycket välkommen förstärkning till vårt redan starka team som med stort engagemang gör sitt bästa för att leverera service i världsklass till våra kunder.
 • Sep 23, 2019

  Volvo och Högskolan utbildar framtidens ledare

  Arbetsliv Sedan 2017 samarbetar Volvo med Högskolan i Skövde kring en uppdragsutbildning för att vidareutbilda ledare och i våras avslutade de första Volvostudenterna sina studier. 
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Gemek Reportage

  Verkstadstrion startar eget

  Med automation och robotlösningar som huvudinriktning startar de om verkstaden i Ljusdal och jobben har redan börjat redan trilla in.
  514