SCA Obbola

Norconsult Industri arbetar bland annat med uppdrag för SCA Obbola, som bilden är lånad av.

Feb 4, 2020

Teknikkonsulten expanderar industrisatsning


Efter en framgångsrik etablering i Sundsvall, följt av Gävle är det nu dags för södra och västra Sverige.

 

Under 2019 utökade Norconsult sitt tjänsteutbud inom industrisektorn genom en lyckad rekrytering till kontoret i Sundsvall. Satsningen har fortsatt med etablering av team på flera av Norconsults orter. Helt nyligen öppnades kontor i Gävle. Nu planerar företaget att växa ytterligare inom industri i södra och västra Sverige, med start i Göteborg.

-Satsningen på industri har varit väldigt lyckad och nu känner vi oss redo att expandera söderut för att komma nära våra kunder, säger Anders Eidensten, Affärsområdeschef Energi & Industri. Vi tittar just nu på möjliga orter i södra och västra Sverige att etablera kontor på. Vilka orter det blir beror på vart vi hittar rätt kompetenser, fortsätter han.

-Vi ser stora möjligheter att bli nästa nyckelspelare på marknaden och nu startar arbetet med att rekrytera nya medarbetare. Vi letar efter medarbetare som vill arbeta i ett medarbetarägt företag som är på stark frammarsch. Till de nya kontoren söker vi personer med kompetens inom hela industrisegmentet säger Mikael Hägglund, Sektionschef Industri.

Vill du veta mer om vilka möjligheter Norconsult kan erbjuda dig? Välkommen att kontakta

Anders Eidensten

Affärsområdeschef Energi & Industri
anders.eidensten@norconsult.com
+46101418318

Mikael Hägglund
Sektionschef Industri
mikael.hagglund@norconsult.com
+46101418838
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

    För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
    38