Teknikföretagen

Bild: Teknikföretagen.

Oct 1, 2019

Teknikföretagen lanserar ny kampanj inför avtalsrörelsen


"Nödvändigt att hålla igen inför kommande avtalsrörelse"

Den svenska industrin är stark, men konkurrensen är stenhård. Idag finns många länder som konkurrerar med oss med samma slags produkter och tjänster, men billigare. Sverige ligger högt vad gäller kostnader för industrin och i kommande avtalsrörelse är det nödvändigt att hålla igen. För att skapa förståelse för industrins konkurrensvillkor lanserar Teknikföretagen en kampanj inför avtalsrörelsen.

Den 1 oktober startar Teknikföretagen sin kampanj som sträcker sig till mitten av november.

– Med kampanjen vill vi få en förståelse för industrins konkurrensvillkor och hur svensk ekonomi är ihopkopplad med den globala utvecklingen. Vi ser att den förståelsen måste finnas på stor bredd i samhället. Det är därför vi gör en bred kampanj, säger Håkan Eriksson, kommunikationschef på Teknikföretagen.

Kampanjen kommer att synas i digitala kanaler och i mer traditionella medier, till exempel Dagens Industri och en rad lokaltidningar.

– Vi kommer att annonsera i både print och digitalt. Vi har bland annat valt att satsa mycket på native-annonser och att försöka driva trafik till vår hemsida, eftersom vi vill ge läsaren en möjlighet att ta del av de resonemang som ligger bakom budskapet. Vi vill ge en chans till fördjupning, menar Håkan Eriksson. Den gemensamma nämnaren är att vi syns extra mycket i de regioner som har många industriföretag. Det är trots allt industrin som sätter normen för övrig svensk arbetsmarknad.
  Annons
 • Sökandet efter säkra leveranskedjor

  Covid-19-pandemin har visat på hur känsliga de globala handelssystemen är för störningar. Hur kan snabb tillverkning av delar öka säkerheten i dagens leveranskedjor?
  0
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

  Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
  0

SENASTE NYTT