Salvagnini systemair

Bild: Salvagnini.

Aug 14, 2019

Systemair väljer Salvagnini


Leveransen ger det ultimata flödet utan något onödigt mellanlager som enbart skapar längre ledtider och kostnader.

Systemair startade sin verksamhet 1974 med en banbrytande produktidé, den runda kanalfläkten, vilket gjorde att installationen blev betydligt enklare. Mottot ”Den raka vägen”, har utvecklats från en produktidé till en affärsfilosofi och sortimentet har vuxit kraftigt till att omfatta ett brett sortiment av energieffektiva fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värmeprodukter. Produkterna är robusta, enkla att välja, installera och använda.

Systemair AB väljer nu Salvagnini som leverantör för deras senast installation i Slovenien. Salvagnini är stolta över förtroendet att Systemair väljer att gå vidare med en komplett S4+P4 linje.

-Som vi ser det är det när kunden väljer en komplett S4+P4 får man det ultimata flödet utan något onödigt mellanlager som enbart skapar längre ledtider och kostnader. Med Salvagninis system behövs inget mellanlager då vi har 0 sekunder ställtid då all verktygsväxling sker i ”masked time”. På S4 så finns det ingen ställtid med den unika lösningen med ett multipresshuvud där alla stansar alltid är stansförberedda, kommenterar Salvagnini leveransen i ett pressmeddelande.

Den snabbaste sträckan mellan 2 punkter är alltid en linje.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT