Nov 23, 2018

Svetsare av rostfritt och hållfast svart stål till Krylbo Verkstäder


Vi söker dig som kan svetsa i rostfritt och hållfast svart stål och som också har erfarenhet av att forma plåt som t.ex. bockning och valsning. Du ska ha bra förståelse av Svenska och Engelska i både skrift och tal. Eftersom vi ofta jobbar med konstruktionsritningar så måste du kunna ritningsläsning.

Som svetsare utgör du en viktig del av teamet och du ska trivas med att ta ansvar och att jobba både självständigt och i team. Du kommer att jobba i nära samarbete med vår Svetsansvarige och diskutera nya projekt och hur arbetet ska utvecklas framåt. Du kommer att jobba mestadels i våra lokaler i Krylbo nära Avesta i Dalarna där vi är ca 25 anställda. Vi får in många olika jobb, allt från stålkonstruktioner till reparationer av borrkronor och projekt inom gruv- och pappersindustrin m.m. 

Vi söker 2 Svetsare
Start: Omgående
Omfattning: Heltid

Sök tjänsten genom att Klicka här
Bifoga: CV, licenser, referenser och kontaktuppgifter

Om Krylbo Verkstäder AB
Krylbo Verkstäder är en internationell helhetsleverantör av industritjänster med verksamhet baserad i Dalarna. Vi erbjuder allt från konstruktion och produktion till service och montage. Vår personal är erfaren med relevant utbildning och certifiering inom sina arbetsområden.

Vi på Krylbo Verkstäder jobbar för snabb responstid, bra kommunikation och tydliga offerter. Bra förståelse av dina önskemål samt proaktiva avseende lösningsförslag och förslag på kostnadsbesparingar. Läs mer...

www.krylboverkstader.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • PLAY: Nynas med 90 år på nacken

    I veckan avslutades en av Sveriges största rekonstruktioner. Företaget grundat av Axel Ax:son Johnson fick som Sveriges första raffinaderi stor betydelse under andra världskriget och för bilismens framväxt.
    35