Nov 14, 2018

Sverigepremiär för Pumps & Valves på Malmömässan


Mässan är en nischad mötesplats för pumpsystem och utrustning för industriell bearbetning. 

Den 6–7 februari 2019 är det Sverigepremiär för det internationellt etablerade mässkonceptet Pumps & Valves på Malmömässan. 

- Vi är stolta över att kunna presentera att helt nytt mässkoncept i Sverige! Här fokuserar vi på hantering av korrosiva flöden, automatisering, övervakning och säkerhet kring detta och tar även upp utmaningar gällande utsläppslagar och framtiden, säger Maria Perneros Geterud, projektledare för Pumps & Valves. 

Under två mässdagar finns det möjlighet att lyssna till nischade seminarier, deltaga i intressanta nätverksfrukostar och lärorika halvdagsprogram och dessutom se de allra senaste produktnyheterna på mässgolvet.

- Jag kommer till mässan eftersom jag är intresserad av de produkter och lösningar som presenteras av de olika företag som ställer ut. Är man intresserad av processindustri i allmänhet och vätskeflöden i synnerhet får man inte missa Pumps & Valves. Det är ett utmärkt tillfälle för de användare som upplever problem med sina pumpar och ventiler, samt de som söker nya produkter och leverantörer att diskutera alternativa lösningar. Jag förväntar mig intressanta möten och diskussioner med kunniga människor samt spännande föredrag som öppnar upp för nya möjligheter.” säger Mats Björkner, grundare av Pumpportalen.

Pumps & Valves är en del av Industrimässorna. Fem specialistmässor under ett tak gör Industrimässorna till Sveriges smartaste industrievent. För alla som arbetar inom branschen är det kostnadsfritt att besöka mässan. För mer information besök: www.industrimassorna.com
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT