XMReality Nestle

Foto: XMReality.

Apr 22, 2020

Svenska XMReality tecknar avtal med Nestlé


Ska använda företagets AR-lösning för att effektivisera i livsmedelsproduktionen.

XMReality kommer förse livsmedelsjätten Nestlé, med Remote Guidance teknologi. På tisdagen signerade de två företagen ett globalt Master Service Agreement. Avtalet är obegränsat i tid och volym och kommer därmed inte att utgöra en garanti för ordervolymer. XMRealitys lösning kommer att användas främst mellan Nestlés produktionsanläggningar för att förbättra effektiviteten. Det initiala ordervärdet utgör cirka 900 000 SEK och omfattar resterande delen av 2020. 

-Vi är väldigt stolta över att signera det här Master Service Agreement och addera Nestlé till vår kundbas. Vi kommer nu arbeta tillsammans för att ta nästa steg med Remote Guidance. Det här avtalet är ett tydligt tecken på att teknologin mognar och att XMReality har en välpaketerad produkt som är enkel att börja använda. Vi ser fram emot att arbeta med Nestlé och kommer göra vårt yttersta för att deras användning av Remote Guidance ska bli en framgång, säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality.
 • Aug 10, 2020

  Hexagon genomför förvärv

  Nyheter Förstärker sin portfölj med heltäckande 3D-lösningar för säkerhet.
  68
 • Aug 10, 2020

  AH Automation får ny ägare

  Branschnytt "Rätt positionerade automationsbolag kommer ha synnerligen goda framtidsutsikter," kommenterar tillträdande ordförande.
  345
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT