Dec 11, 2017

Svenska transportörstillverkaren Conveyor 22 på Blechexpo med Schwer + Kopka


"Hedrande att få samarbeta med Schwer + Kopka GmbH, som är världsledande inom processövervakning och datanätverkssystem."

Den svenska transportörstillverkaren Conveyor 22 ställer ut på Blechexpo 2017.

-I somras mötte vi det tyska företaget Schwer + Kopka GmbH under en affärsresa. De var intresserade av våra produkter och ville att vi skulle visa dem i deras monter. Det här är första gången vi ställer ut i Tyskland och vi är verkligen hedrade att få samarbeta med Schwer + Kopka GmbH, som är världsledande inom processövervakning och datanätverkssystem, säger Anne-Maj Öström, VD för Conveyor 22.

De har tillsammans presenterat två linjära transportörer uppkopplade mot SK: s övervakningssystem. Besökare kunde se den extremt låga energiförbrukning hos den nya generationen eltransportörer.

Schwer + Kopka GmbH tillhandahåller praktiska industriella lösningar för att processövervakning och pålitlig feldetektering, kombinerad med nätverksinsamling av produktionsdata för övervakning av tillverkningsmaskiner inom metallindustrin.
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  243

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  49