Dec 11, 2017

Svenska transportörstillverkaren Conveyor 22 på Blechexpo med Schwer + Kopka


"Hedrande att få samarbeta med Schwer + Kopka GmbH, som är världsledande inom processövervakning och datanätverkssystem."

Den svenska transportörstillverkaren Conveyor 22 ställer ut på Blechexpo 2017.

-I somras mötte vi det tyska företaget Schwer + Kopka GmbH under en affärsresa. De var intresserade av våra produkter och ville att vi skulle visa dem i deras monter. Det här är första gången vi ställer ut i Tyskland och vi är verkligen hedrade att få samarbeta med Schwer + Kopka GmbH, som är världsledande inom processövervakning och datanätverkssystem, säger Anne-Maj Öström, VD för Conveyor 22.

De har tillsammans presenterat två linjära transportörer uppkopplade mot SK: s övervakningssystem. Besökare kunde se den extremt låga energiförbrukning hos den nya generationen eltransportörer.

Schwer + Kopka GmbH tillhandahåller praktiska industriella lösningar för att processövervakning och pålitlig feldetektering, kombinerad med nätverksinsamling av produktionsdata för övervakning av tillverkningsmaskiner inom metallindustrin.
 • Sep 21, 2020

  Läge för nystart i Sverige

  Arbetsliv Men höstbudgeten är snarare för en återstart än en nystart, menar Sveriges Ingenjörer.
  0
 • Sep 21, 2020

  Engcon bygger ut för över 8 miljoner

  Nyheter Tiltrotatortillverkaren i Strömsund fortsätter sin expansion: "Hjärtat i Engcon är Strömsund och kommer att vara det även fortsättningsvis."
  0
  Annons
 • Sökandet efter säkra leveranskedjor

  Covid-19-pandemin har visat på hur känsliga de globala handelssystemen är för störningar. Hur kan snabb tillverkning av delar öka säkerheten i dagens leveranskedjor?
  0
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

  Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
  0

SENASTE NYTT