– Vårt samarbetsavtal med ISGEC öppnar stora möjligheter för AP&T på den indiska marknaden, säger säger Per Josefsson, Vice President Sales & Marketing på AP&T. Här tillsammans med Vivek Nigam, Business Head – Presses, Metal Cutting Machinery och Contract Manufacturing på ISGEC. Foto: AP&T.

Mar 15, 2017

Svenska AP&T tecknar avtal om presshärdning i Indien


Genom ett nytecknat samarbetsavtal med den indiska industrikoncernen ISGEC öppnar AP&T nu dörren till ytterligare en betydelsefull marknad och stärker sin branschledande position inom presshärdning.

– Att vi nu får tillträde till den expansiva indiska marknaden ger oss nya möjligheter till fortsatt långsiktig tillväxt. Efterfrågan på presshärdade produkter ökar starkt här och vi ser en stor potential för våra produktionslösningar, säger Per Josefsson, Vice President Sales & Marketing på AP&T.

Samarbetsavtalet innebär initialt att AP&T:s hydrauliska pressar för den indiska marknaden kommer att tillverkas av ISGEC i Yamunanagar. Marknadsföring och försäljning av kompletta presshärdningslinjer kommer att skötas av de båda företagen gemensamt.

– Pressarna är identiska med dem vi själva tillverkar i Sverige. Men med en kompletterade produktion lokalt kan vi hålla kostnaderna på en nivå som gör det möjligt att möta den extremt tuffa konkurrens som råder i Indien. Vi har ett mycket stort förtroende för ISGEC, som har ett mycket gott anseende globalt både när det gäller kvalitet och ansvarsfullt företagande, säger Per Josefsson.

Bildtext:

– Vårt samarbetsavtal med ISGEC öppnar stora möjligheter för AP&T på den indiska marknaden, säger säger Per Josefsson, Vice President Sales & Marketing på AP&T. Här tillsammans med Vivek Nigam, Business Head – Presses, Metal Cutting Machinery och Contract Manufacturing på ISGEC.
    Annons
  • Sandvik Coromant tar täten online

    Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
    183
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT