Structor

Industriprojektledningen växer inom Structor. Hans Lundberg till vänster och Erik Hallberg till höger. Foto: Structor.

Jan 29, 2020

Structor satsar vidare på industriprojektledning


Rekryterar inom industri och infrastruktur.

Structor Industriprojekt AB rekryterar Hans Lundberg som industriprojektledare. Hans kommer närmast från Ramböll. Structor Industriprojekt är ett specialistbolag inom projektledning i Sverige och internationellt. Bolaget har ett tjugotal medarbetare med specialistkompetens inom bland annat projektledning av stora industri- och energiprojekt. 

Hans Lundberg har drygt 20 års erfarenhet inom energi, industri och fastighet och har lett större projekt för bland andra Siemens och ABB Fastigheter. Han har även drivit broprojekt på uppdrag av Trafikverket.

-Det är angeläget att bygga ut kraftöverföringen och infrastrukturen, och att fortsätta investeringarna i svensk industri. Inte minst för att nå klimatmålen. Vi märker en ökad efterfrågan på våra tjänster och vi är jätteglada att Hans har valt att ansluta sig till oss. Hans stärker upp bolaget inom industrisegmentet och tillför ny kompetens på infrastrukturområdet, säger Erik Hallberg, vd på Structor Industriprojekt AB.

-Det var framförallt bredden i bolaget i kombination med spetskompetensen och alla kollegor som fick mig att ta steget till Structor. Jag ser framemot att ta mig an nya projekt och börja jobba tillsammans med våra kunder, säger Hans Lundberg.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT