Jul 6, 2016

Stort tillverkningsuppdrag till Hanza


HANZA har fått i uppdrag att implementera en ny tillverkningslösning åt norska RVM Systems AS. Det bedömda ordervärdet uppgår till drygt 40 MSEK årligen.

Uppdraget erhölls efter en MIGTM-analys, det vill säga en process där HANZA analyserar tillverkningsprocessen och skräddarsyr en ny produktionslösning.

Produktionen beräknas påbörjas under tredje kvartalet 2016.

”Vi har utarbetat en ny tillverkningslösning åt RVM som vi nu också har fått uppdraget att genomföra”, säger Thomas Lindström, VP HANZA. ”Den omfattar bland annat att vi flyttar RVMs nuvarande tillverkningsenhet i Finland till vårt tillverkningskluster i Estland.”

RVM Systems AS är ett ledande bolag inom försäljning och marknadsföring av produkter inom återvinningsbranschen. Genom en så kallad MIGTM-analys på RVMs tillverkningskedja har HANZA utvecklat en skräddarsydd och kvalitetssäkrad tillverkningslösning med betydligt högre flexibilitet och till avsevärt lägre kostnad. För HANZA innebär uppdraget en bedömd tillverkning om drygt 40 MSEK årligen, med start under tredje kvartalet 2016.

”Vi är i en tillväxtfas där vi utvecklar och lanserar flera nya, konkurrenskraftiga produkter”, säger Gudmund Larsen, VD RVM Systems AS. ”Därför var det avgörande att skapa en ny, skalbar och effektiv tillverkningslösning som frigör resurser för vår kärnverksamhet och det är precis vad HANZA kan erbjuda”.

Foto: Hanza.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT