Foto: Absolent.

May 17, 2019

Stor kinesisk affär till Absolent


Kunden är en tysk biltillverkare och ordervärdet uppgår till över 13 miljoner kronor.

Absolent AB har det senaste året mottagit ett flertal större order i Kina. Nu har företaget fått ännu en på över 13 miljoner kronor från en tysk biltillverkares ena kinesiska fabrik.

Vi är väldigt glada över att se ett återkommande förtroende från våra kunder för vår applikationskunskap, teknologi och vårt högpresterande team, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Absolent har i nära samarbete med kunden designat, producerat och installerat ett system för att hantera tung oljerök från tillverkningsprocessen. Systemet är byggt för lågt underhåll, låg energikonsumption och en partikelreduktion om 99,97%.

-Det är spännande att få jobba med en kund som tar en tydlig position för att motverka klimatförändringen och sjukdomsrisken som kommer med luftföroreningar. Att initiera en systemdesigndiskussion med ett fokus på noll utsläpp och låg energikonsumption är inspirerande. Att gå från den startpunkten till ett nära designsamarbete för att hitta rätt lösning är uppskattat av vårt team och ligger helt i linje med våra värderingar. Vi är stolta över att få stödja vår kund i dess hållbarhetsresa och ser fram mot att få fortsätta jobba tillsammans i nästa projekt, säger Andreas Johansson, President APAC på Absolent AB.

Projektet beräknas vara levererat under andra halvåret 2019.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT