Gunnar Strömmer. Foto: Stenbergs.

Feb 6, 2019

Stenbergs plockar säljare från branschkollega


Med 30 års erfarenhet i ryggen ska han ta sig an marknaden i norr.

Stenbergs hälsar en ny säljare välkommen till distrikt Norrland. Formellt började Gunnar arbeta i norra distriktet i mitten av januari. Senast kommer Gunnar från 11 år på DMG MORI där han först var produktionstekniker och de sista 5 åren säljare.

Tidigare har han arbetat med produktionsteknik och projektledning på Sandvik Coromant och har totalt över 30 år i branschen. Gunnar kommer ta över Stenbergs norra distrikt efter Pelle Embretzen som väljer att gå vidare med nya utmaningar.

-Stenbergs har ett arbetssätt som gör dem unika på marknaden och skapar trygghet för kunderna. Tillsammans med sina samarbetspartners kan vi leverera nyckelfärdiga maskiner kombinerat med utrustning och automation. Jag ser fram emot att ta nästa steg på Stenbergs och träffa alla nya och befintliga kunder, säger Gunnar Strömmer.

Stenbergs är mycket nöjda med rekryteringen av Gunnar Strömmer och försäljningschef Pierre Huss tror att Stenbergs har hittat en riktigt bra representant till Norrlandsdistriktet.

-Vi tycker att vi hittat en bra matchning med Gunnar och det blir ett riktigt bra tillskott till vår säljavdelning. Han kommer passa bra in på Stenbergs med sin bakgrund, erfarenhet och kontaktnät i Norrland. Å Stenbergs vägnar vill vi även tacka Pelle för sina år på Stenbergs och önskar honom lycka till i framtiden, säger Pierre Huss.
 • Jul 15, 2019

  3D-printa med månstoft

  Nyheter Den 21 juli 1969 tog Neil Armstrong sina första steg på månen – på en yta täckt av månstoft
  6
 • Jul 11, 2019

  Högskolan Väst utbildar fler tekniker än nånsin

  Nyheter På nationell nivå har drygt 279 300 personer antagits till en högskoleutbildning i höst – 1,5 procent fler än för ett år sedan. Högskolan Väst följer trenden vad gäller antagningen av programstudenter. Fler studenter än någonsin är antagna på Tekniskt basår. - Mycket glädjande att fler får en möjlighet att komma in på det tekniska fältet, säger Jan Theliander, prorektor.
  49
 • Jul 11, 2019

  BillerudKorsnäs först med produktion av pappersbatteri

  Nyheter BillerudKorsnäs fortsätter utvecklingen av pappersbatteriet och har under våren genomfört världens första produktion på en pappersmaskin. Projektet är därmed ett steg närmare en kommersialisering av både små- och storskalig energilagring i ett pappersbatteri.
  97
 • Jul 10, 2019

  Saab får stororder från Försvaret för tekniskt stöd till Gripen

  Nyheter Saab har fått en beställning från Försvarsmakten och Försvarets materielverk (FMV) på fortsatt tekniskt stöd till vapen och yttre last på Gripen. Ordervärdet uppgår till MSEK 142.
  34
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  6
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  11
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  12