Gunnar Strömmer. Foto: Stenbergs.

Feb 6, 2019

Stenbergs plockar säljare från branschkollega


Med 30 års erfarenhet i ryggen ska han ta sig an marknaden i norr.

Stenbergs hälsar en ny säljare välkommen till distrikt Norrland. Formellt började Gunnar arbeta i norra distriktet i mitten av januari. Senast kommer Gunnar från 11 år på DMG MORI där han först var produktionstekniker och de sista 5 åren säljare.

Tidigare har han arbetat med produktionsteknik och projektledning på Sandvik Coromant och har totalt över 30 år i branschen. Gunnar kommer ta över Stenbergs norra distrikt efter Pelle Embretzen som väljer att gå vidare med nya utmaningar.

-Stenbergs har ett arbetssätt som gör dem unika på marknaden och skapar trygghet för kunderna. Tillsammans med sina samarbetspartners kan vi leverera nyckelfärdiga maskiner kombinerat med utrustning och automation. Jag ser fram emot att ta nästa steg på Stenbergs och träffa alla nya och befintliga kunder, säger Gunnar Strömmer.

Stenbergs är mycket nöjda med rekryteringen av Gunnar Strömmer och försäljningschef Pierre Huss tror att Stenbergs har hittat en riktigt bra representant till Norrlandsdistriktet.

-Vi tycker att vi hittat en bra matchning med Gunnar och det blir ett riktigt bra tillskott till vår säljavdelning. Han kommer passa bra in på Stenbergs med sin bakgrund, erfarenhet och kontaktnät i Norrland. Å Stenbergs vägnar vill vi även tacka Pelle för sina år på Stenbergs och önskar honom lycka till i framtiden, säger Pierre Huss.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  202
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  121
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT