Nov 27, 2018

Stenbergs blir återförsäljare av Ibarmia i Sverige


"En världskänd tillverkare av 5-axliga bearbetningsmaskiner med både rörliga och fasta bord upp till 12 meter"


Ytterligare en spansk maskinleverantör väljer att samarbeta med Stenbergs. I början på november skrevs avtalet med IBARMIA under för att ge Stenbergs ensamrätt som importör av den spanska tillverkarens bearbetningsmaskiner.

Stenbergs har skrivit på ett exklusivt avtal för att importera det spanska företaget IBARMIAS verktygsmaskiner för försäljning i Sverige. IBARMIA ligger i hjärtat av Baskien, en region med en stor industriell tradition, särskilt inom verktygsmaskiner. Denna del av landet samlar 75% av den spanska maskinverktygsindustrin. IBARMIA specialiserar sig på tillverkning av stora maskiner med 5-axlig och multifunktionsbearbetning där teknologin står i centrum.

-IBARMIA är nu en världskänd tillverkare av 5-axliga bearbetningsmaskiner med både rörliga och fasta bord upp till 12 meter. Tillsammans med Stenbergs i Sverige har vi nu möjligheten att kombinera vår teknologi med det bästa lokala stödet för projektledning och eftermarknad. Vi ser fram emot det nya samarbetet i Sverige och är övertygade om att Stenbergs är den perfekta partnern i framtiden, säger Ignacio Mera, Area Sales Manager IBARMIA.

I Sverige kommer Stenbergs erbjuda nuvarande och nya IBARMIA-kunder full support genom hela processen. Allt från försäljning och projektledning till eftermarknad med service och reservdelar.

Pierre Huss.

-Vi ser IBARMIA som ett komplement i segmentet större 5-axliga maskiner och vertikala 5-axliga maskiner med fasta bord. Vi ser den stora flexibiliteten i deras sätt att tillverka modulära maskiner skräddarsydda efter kundernas behov som en stor fördel. Vi är väldigt glada över att presentera IBARMIA i vårt produktprogram och ser fram emot att samarbeta med ytterligare en spansk maskintillverkare, säger Pierre Huss, Försäljningschef Stenbergs.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  197
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  120
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT