Johan Thyni och Brian Nielsen, Steeltec.

Johan Thyni och Brian Nielsen engageras som försäljningschefer hos Steeltec i svenska Boxholm respektive danska Nørresundby. Foto: Steeltec

Jul 10, 2019

Steeltec ökar och nyanställer


Steeltec som producerar specialstål positionerar sig på nytt i Skandinavien: I toppen av det starka försäljningsteamet står nu de båda försäljningscheferna Johan Thyni i svenska Boxholm och Brian Nielsen i danska Nørresundby.

Verksamheten i SCHMOLZ + BICKENBACH stärker de båda nordeuropeiska länderna och optimerar kvalitén på tekniskrådgivning och service. Resultatet är en ännu snabbare och tillförlitligare leverans av kundanpassade produkter av blankstål. Avdelningarna utgör Steeltecs länk mellan den skandinaviska marknaden och produktionsanläggningarna för specialstål i Tyskland och Schweiz.

Genom omstruktureringen av försäljningskontoren uppfyller Steeltec nu mer än någonsin målet att erbjuda varje kund optimala produkter av blankstål – oavsett om det levereras från lagret i svenska Boxholm eller om det rör sig om stora leveranser direkt från stålverken. I Boxholm kan produkterna kapas och fasas. Den tillförlitliga, snabba och flexibla leveransen föregås av omfattande teknisk rådgivning av Steeltecs ingenjörer. “Inga andra stålproducenter klarar av att leverera en beställning på flera ton stål direkt från stålverken inom två dagar”, säger den nya danska försäljningschefen Brian Nielsen om positionen för sin avdelning. Det gäller även standardiserat automatstål med och utan blytillsats och S355+C. Brian Nielsens svenska kollega Johan Thyni tillägger: “På så sätt levererar vi specialanpassade specialstållösningar till våra kunder och erbjuder bästa tänkbara service direkt på plats.”

Materialkompetens kommer närmare kunden

Med två starka avdelningar i Skandinavien stärker Steeltec, och även hela SCHMOLZ + BICKENBACH-koncernens position i norra Europa. Specialståltillverkaren närmar sig kundernas behov och marknadstrenderna. Kunder och partners får nytta av en hög materialkompetens, en intensiv utveckling med lokal teknisk expertis och pålitlig logistik.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  6
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  11
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  14