Johan Thyni och Brian Nielsen, Steeltec.

Johan Thyni och Brian Nielsen engageras som försäljningschefer hos Steeltec i svenska Boxholm respektive danska Nørresundby. Foto: Steeltec

Jul 10, 2019

Steeltec ökar och nyanställer


Steeltec som producerar specialstål positionerar sig på nytt i Skandinavien: I toppen av det starka försäljningsteamet står nu de båda försäljningscheferna Johan Thyni i svenska Boxholm och Brian Nielsen i danska Nørresundby.

Verksamheten i SCHMOLZ + BICKENBACH stärker de båda nordeuropeiska länderna och optimerar kvalitén på tekniskrådgivning och service. Resultatet är en ännu snabbare och tillförlitligare leverans av kundanpassade produkter av blankstål. Avdelningarna utgör Steeltecs länk mellan den skandinaviska marknaden och produktionsanläggningarna för specialstål i Tyskland och Schweiz.

Genom omstruktureringen av försäljningskontoren uppfyller Steeltec nu mer än någonsin målet att erbjuda varje kund optimala produkter av blankstål – oavsett om det levereras från lagret i svenska Boxholm eller om det rör sig om stora leveranser direkt från stålverken. I Boxholm kan produkterna kapas och fasas. Den tillförlitliga, snabba och flexibla leveransen föregås av omfattande teknisk rådgivning av Steeltecs ingenjörer. “Inga andra stålproducenter klarar av att leverera en beställning på flera ton stål direkt från stålverken inom två dagar”, säger den nya danska försäljningschefen Brian Nielsen om positionen för sin avdelning. Det gäller även standardiserat automatstål med och utan blytillsats och S355+C. Brian Nielsens svenska kollega Johan Thyni tillägger: “På så sätt levererar vi specialanpassade specialstållösningar till våra kunder och erbjuder bästa tänkbara service direkt på plats.”

Materialkompetens kommer närmare kunden

Med två starka avdelningar i Skandinavien stärker Steeltec, och även hela SCHMOLZ + BICKENBACH-koncernens position i norra Europa. Specialståltillverkaren närmar sig kundernas behov och marknadstrenderna. Kunder och partners får nytta av en hög materialkompetens, en intensiv utveckling med lokal teknisk expertis och pålitlig logistik.

 • Sep 23, 2019

  Volvo och Högskolan utbildar framtidens ledare

  Arbetsliv Sedan 2017 samarbetar Volvo med Högskolan i Skövde kring en uppdragsutbildning för att vidareutbilda ledare och i våras avslutade de första Volvostudenterna sina studier. 
  7
 • Sep 23, 2019

  "Nej till ett no-deal Brexit"

  Nyheter Europas ledande fordonsrepresentanter varnar nu i ett gemensamt uttalande för katastrofala konsekvenser av en "no deal" Brexit.
  374
 • Sep 23, 2019

  Hammerglass expanderar

  Nyheter Etablerar dotterbolag och rekryterar. Plockar affärsansvarig från Thyssenkrupp.
  90
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Gemek Reportage

  Verkstadstrion startar eget

  Med automation och robotlösningar som huvudinriktning startar de om verkstaden i Ljusdal och jobben har redan börjat redan trilla in.
  516