Dec 13, 2018

Stacke Hydraulik AB söker Underhållstekniker


Stacke Hydraulik AB är ett familjeägt bolag i andra generationen. Vi är en ledande och professionell partner för utveckling, konstruktion och tillverkning av modern hydraulik.

Om företaget:
Våra affärsområden finns framförallt inom mobil hydraulik, såsom skogsmaskiner, fordonspåbyggnader, entreprenadmaskiner och materialhantering.
Vår tillverkning finns i Skillingaryd, men våra produkter används över hela världen.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder med fokus på kvalitet, flexibilitet och hög servicegrad. År 2017 omsatte bolaget 158Mkr och vi är idag ca 100 anställda.

Om tjänsten:
Vi söker nu underhållstekniker till vår produktion. Som underhållstekniker hos Stacke Hydraulik AB arbetar du primärt med avhjälpande och förebyggande underhåll på samtlig
produktionsutrustning. Du kommer att ingå i teknikavdelningen där ständiga förbättringar ligger i focus och du som underhållstekniker spelar en viktig roll. I rollen kommer du även att få utbilda operatörer.

Om dig:
Vi söker främst dig som har kunskap inom eller har arbetat som underhållstekniker i industrin. Det är viktigt att du har relevant kunskap eller utbildning inom området.
Meriterande för tjänsten är kunskaper inom el och hydraulik eller erfarenhet av underhållsarbete.

Som person är du engagerad, trivs med varierande arbetsuppgifter och har en hög arbetsmoral. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och har en vilja att utvecklas.

Ansökan:
Tjänsten är tillsvidare och tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan till : jobb@stackehydraulik.com eller anders.stacke@stackehydraulik.com
Alternativt skicka per brev :
Stacke Hydraulik AB
Storgatan 76-78
568 24 Skillingaryd
Märk brevet med ”Ansökan underhållstekniker”.
  • Jul 7, 2020

    Industrins orderingång ökade i maj

    Nyheter Totala orderingången ökade men trots det uppvisade en majoritet av industrins delbranscher negativa utvecklingstal på månadsbasis.
    5
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT