Dec 13, 2018

Stacke Hydraulik AB söker Manuellsvetsare och robotsvetsare


Stacke Hydraulik AB är ett familjeägt bolag i andra generationen. Vi är en ledande och professionell partner för utveckling, konstruktion och tillverkning av modern hydraulik.

Om företaget:
Våra affärsområden finns framförallt inom mobil hydraulik, såsom skogsmaskiner, fordonspåbyggnader, entreprenadmaskiner och materialhantering.
Vår tillverkning finns i Skillingaryd, men våra produkter används över hela världen.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder med fokus på kvalitet, flexibilitet och hög servicegrad. År 2017 omsatte bolaget 158Mkr och vi är idag ca 100 anställda.

Om tjänsten och dig:
Vi söker nu två svetsare till vår produktion. Som svetsare hos Stacke Hydraulik arbetar du i en spännande produktionsmiljö med ny teknik så som nyinvesterade ABB-robotar och
ständig utveckling av våra svetsprocesser. Du kommer att ingå i ett lag av svetsare som ansvarar för att svetsa Stacke Hydrauliks produkter enligt de krav som våra kunder ställer. Vi söker en medarbetare med god erfarenhet av svetsning i MAG och gärna TIG. Om du som manuellsvetsare har godkända svetsarprövningar är detta meriterande.

Skicka din ansökan till : jobb@stackehydraulik.com eller christian.paulsson@stackehydraulik.com
Alternativt skicka per brev:
Stacke Hydraulik AB
Storgatan 76-78
568 24 Skillingaryd
Märk brevet med "Ansökan svetsare".
 • Oct 11, 2019

  Säljaren som blev vd

  Reportage Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323
 • Oct 11, 2019

  Munters utser ny affärsområdeschef

  Nyheter Han ska leda AirTech som är Munters största affärsområde.
  80
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  11