Foto: SSAB.

Aug 26, 2019

SSAB packar trailern och åker på Road Show i Sverige


Ståljätten skippar mässan och åker i stället på turné för att hälsa på kunderna direkt.

Vanligtvis brukar SSAB vara en av de tongivande utställarna på Elmia Subcontracor-mässan i november i Jönköping men nyligen beslutades att företaget istället åker ut till kunderna.

SSAB i Sverige åker ut på en ny turné där flera av företagets varumärken tillsammans presenterar SSABs produkter och lösningar.

"Styrkan ligger inte bara i stålet - styrkan ligger i samarbetet".

På det temat besöker en trailer tio orter under augusti/september.

Produkter och tjänster från två divisioner
Förutom en del produktpresentationer så får kunderna SSABs syn på ståldesign och att använda stålets egenskaper i produktutveckling för att skapa en fördel för konsumenten eller slutanvändaren. Det kan bland annat vara lägre vikt, lägre bränsleförbrukning, att nå längre eller att öka säkerheten.

Hållbarhet och framtid
En av SSABs strategiska initiativ, HYBRIT - i samarbete med Vattenfall och LKAB, utgör också en del av presentationerna. Själva turnén är dessutom klimatkompenserad.

Film med kollegor i huvudrollerna
För att stärka vår position på hemmamarknaden finns även en film på Youtube som beskriver konceptet "Styrkan ligger inte bara i stålet - styrkan ligger i samarbete".

De som agerar i filmen är alla anställda på SSAB.
 • Oct 11, 2019

  Säljaren som blev vd

  Reportage Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323
 • Oct 11, 2019

  Munters utser ny affärsområdeschef

  Nyheter Han ska leda AirTech som är Munters största affärsområde.
  80
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  11