Fr v. Kent Karlsson, VD SPV Spintec och Stefan Hallonborg, säljare MaskinFransson

Feb 7, 2017

Eskilstunaföretaget investerar i nytt


Med vassa namn på kundlistan utökar verkstadföretaget nu maskinparken.

SPV Spintec startades i Eskilstuna 1977 med att tillverka högvarviga elektriska bearbetningsspindlar till tillverkningsindustrin. SPV Tools förvärvades 2003 och produktsortimentet kompletterades då med hydrauliska chuckar, gängapparater och andra verktygshållare.

I dag är företaget en problemlösande samarbetspartner som med sitt unika kunnande inom bearbetning kan erbjuda marknaden kundanpassade lösningar. Bland kunderna finns ABB, ASSA, Atlas Copco, Volvo CE och Volvo Powertrain för att nämna några.

Helt nyligen utökades maskinparken hos SPV Spintec med en Quaser MV184P. Maskinen har Heidenhain iTNC530 styrsystem, 4:e axel och Heidenhain mätprobar.

Spintec AB är ett familjeföretag som grundades 1977 i Eskilstuna med målsättningen att tillverka och marknadsföra högvarviga elektriska bearbetningsspindlar samt frekvensomformare och tillbehör för den svenska marknaden och övriga industriländer.

SPV Spintec ska förse bearbetande industrier internationellt med hållande verktyg samt bearbetningsspindlar med tillbehör av hög kvalitet och precision.

cnc    Annons
  • Komplett och helautomatiserad spårbarhetsetikettering

    Upptäck vår kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort som ger möjlighet att automatisera spårbarheten och samla in smarta tillverkningsdata från produktionslinjer för ytmonterade komponenter.
    69
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT