Jan 24, 2019

Spooks 3ngage levererar interaktiva produktupplevelser för Husqvarna


Vi har stora förväntningar på det här testet och vårt fortsatta samarbete med Husqvarna.

Svenska Spook, konsultbolag inom digital retail, levererar genom sinplattform 3ngage den interaktiva produktupplevelsen som Husqvarna Group, världsledande producent av utomhusmaskiner och innovativa lösningar för skogs-, park- och trädgårdsvård, nu lanserar. Den ska öka servicenivån vid ett köpbeslut, produktförståelsen och användarnyttan för Husqvarnas kunder.

Proof of concept görs för Husqvarnas robotgräsklippare och kommer genomföras på flera internationella marknader. Efter utvärdering är ambitionen att simuleringar från 3ngage ska omfatta fler marknader och produkter. 

3ngage kommer kunna publicera de interaktiva produktupplevelserna i alla Husqvarnas digitala kanaler och dessutom i fysiska butiker. Enkelt beskrivet kan Husqvarna i en 3D-miljö visa sina kunder hur deras produkter fungerar och ska användas, till exempel hur de steg för steg kan byta förslitningsdelar. 

– Det handlar om att öka kundnyttan genom att låta kunden på ett enkelt och lättillgängligt sätt testa produkten i en simulering direkt i webbläsaren. För ett globalt företag som Husqvarna behöver vi kunna erbjuda enkel integration i befintliga affärssystem och dessutom kunna publicera simuleringarna i återförsäljarnas e-handel och butiker, säger Thomas Krotkiewski, skapare av 3ngage. 

Husqvarna börjar nu med att testa de interaktiva produktupplevelserna på ett antal internationella marknader med ambitionen att lansera dem globalt när det finns tillräckligt med underlag för att bekräfta nyttan för kunden. Med lösningen från 3ngage blir det möjligt att mäta beteenden i alla digitala och fysiska kanaler samt jämföra dessa över olika marknader och språk.

– Vi har stora förväntningar på det här testet och vårt fortsatta samarbete med Husqvarna. Som bolag är Husqvarna duktiga på att hitta innovativa lösningar och att göra det enkelt för sina kunder och där villvi vara en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet, säger Thomas Krotkiewski. 

Länk till Husqvarnas interaktiva kundupplevelse.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  6
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  11
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  13