Annons

PEMA robotsvetsning. Foto: Pemamek.

Apr 15, 2019

Specialdesignade automationslösningar från INTERCUT och PEMAMEK


INTERCUT och PEMAMEK inleder samarbete och erbjuder svenska kunder automationslösningar för svetsning, produktion och hantering av detaljer.

INTERCUT har under 30 år levererat produktionslösningar för termisk skärning på den svenska marknaden. En viktig uppgift är att hjälpa kunderna med system för ökad produktivitet, inte bara logistik runt skärmaskinerna utan också automation runt svetsningen.

-I och med agentavtalet med Pemamek kan vi erbjuda våra svenska kunder specialdesignade automationslösningar för både svetsning, produktion och hantering av detaljer, säger Intercuts vd Anders Pettersson.

INTERCUT kommer att ge sina kunder support under hela processen från försäljning, projektledning och eftermarknad.

-Vårt nära samarbete med PEMAMEK i Finland borgar för både långsiktighet och kvalitet, säger Anders Pettersson.

På bilden från vänster vd Pemamek Jaakko Heikonen, försäljningschef Intercut Trond Hansen, styrelseordförande Pemamek Pekka Heikonen, vd Intercut Anders Pettersson samt exportchef Pemamek Kimmo Ruottu. Foto: Intercut.

PEMAMEK har sitt huvudkontor i Loimaa, Finland, och grundades 1970 och har idag 200 medarbetare som är aktiva med projekt i 45 länder.

 
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  194
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  117
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  63
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT